Juncker harcot hirdetett  Orbán ellen: “húsvét után, szerdától visszalövünk”.

Juncker harcot hirdetett az álhírek ellen, szerinte Orbán Oroszországhoz hasonlóan befolyásolja a választókat

Harcot hirdet az álhírek (fake news) ellen Jean-Claude Juncker, az Európai Bizottság elnöke. A kereszténydemokrata, néppárti luxemburgi politikus a Berliner Morgenpost című német lap hírportálján hétfőn ismertetett nyilatkozatában azt mondta, hogy az európai parlamenti (EP-) választás kampányának időszakában személyesen is fellép az Európai Uniót (EU) vagy a közösség javaslattevő és végrehajtó intézményét, az általa vezetett brüsszeli testületet érintő alaptalan híresztelésekkel szemben.

“Reagálnunk kell, ha kormányok olyan állításokat tesznek az EU-ról vagy a bizottságról, amelyek nem felelnek meg a valóságnak” – mondta Jean-Claude Juncker. Hozzátette, hogy ebben a tevékenységben személyesen is részt vesz a következő hetekben. Mint mondta, “húsvét után, szerdától visszalövünk”.

olkt.hu/444.hu https://444.hu/2019/04/22/juncker-harcot-hirdetett-az-alhirek-ellen-szerinte-orban-oroszorszaghoz-hasonloan-befolyasolja-a-valasztokat

Kapcsolódó cikkek

Vásárhelyi Mária: Borkai egy erkölcstelen gané!

O.L.K.T.

Teljesen szétesett a Jobbik

O.L.K.T.

A másik sajátlábon álló gyerek egy impozáns luxusvillára tett szert Budán!

O.L.K.T.
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!