Juhász Zoli- Shepherd kérdezi: Megszervezzünk Márciusra, napközben, munkaidőben egy erős, rendszerváltó, kifejezetten a kormány lemondatását célzó eseményt?

Juhász Zoli- Shepherd agrárember, a faluprogram szervezője, aktivista, ellenzéki tenni akar a változásért.

“Ennyi! Besokalltam! Annyi nyomort, kétségbeesést és gondot láttam az elmúlt években és annyi panaszlevelet kapok, mert az emberek nem látják nem érzik, hogy az ellenzék valóban győzni akar, hogy fel kell tennem a kérdést:
– Megszervezzünk Márciusra, napközben, munkaidőben egy erős, rendszerváltó, kifejezetten a kormány lemondatását célzó eseményt?
– Legalább 15.000 igen kell, mert egyébként nem állunk neki). Minden eszközünk megvan a szervezéshez, és rendelkezünk azzal a szakmai és tudásbázissal, ami elősegítheti a békés átmenetet. Eltöröltetnénk az Alaptörvényt (és ezzel a választási törvényt is) és így április nyolcadikán egy kétkörös, igazságos rendben lehetne választani.”

[yop_poll id=”31″]

 

Kapcsolódó cikkek

Fenyegetőző biztonsági őr: „Cigányokkal odamegyek a házadhoz.. Oda, ha nem fejezed be”

Rubóczki Tamás

Szent-Iványi István: Trócsányi megalázó, Hidvéghi szégyelletes, Orbán nehéz helyzetbe kerülhet

O.L.K.T.

Világszínvonalú egészségügy: Botrány az orosházi kórházban!

Rubóczki Tamás
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!