Judith Sargentini a magyar ellenzékkel együtt üzeni Brüsszelből: Stop Orbán!

Judith Sargentini is részt vesz és felszólal kedden a RED (Radikális Európai Demokraták) által szervezett Orbán-kormány elleni brüsszeli tüntetésen.

Magyarország nem egyenlő Orbán Viktorral és a nemzeti együttműködés rendszerével; ezt mind többek számára egyértelművé kell tenni az Európai Unióban is! Nem Brüsszelt kell megállítani, hanem a külpolitikai és európai uniós fronton is ámokfutást végző Fidesz-kormányt!

– olvasható a tüntetés felhívásában.

A demonstráción Judith Sargentini mellett felszólal Újhelyi István, szocialist EP-képviselő, a RED egyik alapítója, a szervezet egy másik alapító tagja, Mester Barnabás, Németh Balázs, a Momentum, Kendernay János, az LMP képviseletében, valamint Jávor Benedek, a Párbeszéd EP-képviselője. A szervezők várják a DK és az Európai Szakszervezeti Szövetség képviselőit is.

Forrás és bővebben: 168ora.hu

Kapcsolódó cikkek

InHold Zrt. törvényesített rablóbanda

O.L.K.T.

Titkos hazudozás, lopás megbeszélés, uszítás és stb…

Rubóczki Tamás

Jelentkezett a rénszarvas gazdája, amit Zsóti lelőtt.

O.L.K.T.
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!