Jön a Néger-CSOK program migránsoknak

0

A kormány figyelembe veszi a hazánkba érkező gazdasági bevándorlók asszimilációs szándékát is, így február 1-jétől kiterjeszti a CSOK programot a szub-szaharai afrikaiakra is. Jön a Néger-CSOK.

Mivel a program kizárólag olyan háromgyermekes színes bőrűekre érvényes, akiknek legalább három profi labdarúgó fiúgyermeke van, így először Babatünde Fatusi Programnak akartuk elnevezni, mert abban benne van a baba szó, és az olyan cuki, de végül maradt a Néger-CSOK, mert egyrészt ez is édi, másrészt divat a retro” – mondta G. Gergely, miniszter.

A tervek szerint, az az afrikai család, amelyiknek legalább három fiúgyermeke a Pancho Arénában megcsinál három brazil kört egymás után háromszor, 11 alatt fut 100 métert és Orbán Viktornak tetszik a mozgásdinamikája, kap 10 millió forintot és egy rezidens szerződést 30 évre.

Az Alaba se egy Habsburg bursi, azt’ mégis ott játszik a sógoroknál, mi sem maradhatunk le!” – mondta a miniszterelnök.

Egyes hírek szerint, amennyiben nem bizonyul elég tehetségesnek egy támogatott bevándorló, akkor a felcsúti gyapotföldeken dolgozhatja le a belé invesztált forint milliókat.

Nem! Ez nem kamu! Az OLKT pedig nem híroldal, így nem is kamuoldal, tehát bennünket kanunak nem lehet nevezni 🙂 Kamuhíreket nem közlünk, máshonnan nem szerkesztünk kamuhíreket sem, csupán humorosabb oldalról közelítünk meg kényes témákat 🙂

 

Ez csupán a Hircsárda fantáziája. Laza értelmezése a CSOK-nak 🙂

Ajánlom a Hircsárda további cikkeit is ebben a témában:http://hircsarda.hu/2016/01/11/jon_a_neger-csok_program_migransoknak/

 

 

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!