Jön a kötelező Soroskatonaság!

Áprilistól minden 18 év feletti magyar lakosnak kötelező lesz részt vennie a sorosozáson.

„Büszke nemzet vagyunk, akiknek mindig volt mi ellen harcolnia, nem leszünk gyarmat, üzenjünk Brüsszelnek”

– indokolta a Kormány legújabb döntését Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter a legutóbbi Kormányinfón. Lázár elmondása szerint a válogatásokon különleges bizottságok döntik majd el, hogy valaki alkalmas-e a soroskatonaságra, így pedig arra, hogy a kormánypárti médiumok életkora és társadalmi helyzete figyelmen kívül hagyásával besározzák.

„A cél, hogy márciusra legalább 12 ezres, reguláris soroskatona legyen az országban, különben a 888.hu és a Ripost újságírói addigra belefulladnak a Fidesz seggébe”

– világított rá a döntés hátterére Lázár. A soroskatonaság minden magyar állampolgár számára kötelező lesz, kivéve a Fidesz- és Fidelitas-tagokat, a kormányközeli építőiparban dolgozó felsővezetőket, az offshore-cégtulajokat, a letelepedési kötvénnyel üzletelőket, a labdarúgásban érdekelteket, a kisvasutasokat, a helikoptervezetőket, a KDNP három párttagját, mindenkit, aki nem munkatársként, hanem barátként tekint Habony Árpádra, valamint bárkit, aki a felmenői között fel tud mutatni legalább egy kommunistát, aki mára már konzervatív jobboldalivá lett.

 

 

olkt.hu/hircsarda.hu

Kapcsolódó cikkek

Figyelem! A Fidesz szerint fizetett migránsok jöhetnek!

Rubóczki Tamás

Bödőcs Tibor legújjabb kabaréja a Fideszről!

Rubóczki Tamás

Észak-koreai hackereket találtak Pikó kampányközpontjában!

O.L.K.T.