Jogerős! Rogán Antal hivatalosan is bűnöző!

0

Szerdán másodfokon is elutasította a bíróság Rogán Antal propagandaminiszter Juhász Péterrel szemben benyújtott keresetét.

Rogán azt sérelmezte, hogy az Együtt politikusa azt állította:

Rogán Antal bűnöző, és bűnözőkkel üzletel.

Juhász a 24.hu-nak elmondta: az ítélőtábla helyben hagyta az elsőfokú ítéletet, amelyben megállapították, hogy a Fidesz politikusának volt kapcsolata bűnözőkkel, így Juhász joggal fogalmazhatott meg olyan véleményt, amelyet bizonyítékok támasztanak alá.

Rogán azért perelt, mert Juhász azt állította, Rogán még polgármesterként Portik Tamással üzletelt, amit a propagandaminiszter tagadott.

Juhászék ezért szembesíteni akarták Rogánt a börtönben ülő Portik Tamással. Ez végül nem történt meg, mert Rogán nem ment el a tárgyalásra. Portik vallomása ugyanakkor több ponton is alátámasztotta Juhász Péter kijelentéseit.Forrás: 24

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!