Jobbik: Polt Péter vegye őrizetbe Borkai Zsoltot!

A győri közgyűlés alakuló ülése után, péntek 16 órai határidővel lemond polgármesteri tisztségéről Borkai Zsolt, Győr polgármestere, politikus ezt a győriekhez írt szerdai nyílt levelében jelentette be, amelyet eljuttatott az MTI-hez is – reagált a hírre Steinmetz Ádám a Jobbik országgyűlési képviselője.

A jobbikos politikus szerint azzal, hogy Borkai Zsolt lemondott még nincs megoldva semmi.

Ha Borkai bűnös, akkor nem úszhatja meg a felelősségre vonást azzal, hogy egyszerűen lemondott a győri polgármesterségről.

Steinmetz Ádám elmondta, hogy a Jobbik frakció követeli Borkai Zsolt őrizetbe vételét és Polt Péter Legfőbb Ügyész haladéktalanul kezdje meg a feljelentések és büntetőügyek kivizsgálását.

A jobbikos politikus szerint, az egykori városvezető és sportember szégyent hozott Győrre és az olimpikonokra, ezért a távozása kevés.

Tegye a dolgát az ügyészség – zárta sorait a Jobbik képviselője.

Kapcsolódó cikkek

Polt Péter össze-vissza hazudozik a Borkai-ügy kapcsán

O.L.K.T.

Magyar György: a Gruevski-ügy bűncselekmény, elkövetőjének az ENSZ szerint nem adható menedékjog

O.L.K.T.

A legaljasabbak rövid, de cselekményes története

O.L.K.T.
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!