Jobbik: Meg kell bénítani a közösségi közlekedést!

“A Fidesz nem ért el 50 százalékot sem, és ezzel harmadjára is kétharmada lett az Országgyűlésben, miközben a többség nem rájuk szavazott. Tisztelem Vona Gábor stratégiai érzékét, de a választáson a többi ellenzéki párttal együtt bizony mi hibáztunk”

– mondta Mirkóczki Ádám a Jobbik szóvivője a legfrissebb Magyar Narancsnak adott interjújában.

A Fidesz kétharmada azon múlott, hogy a Jobbik nem lépett vissza 3-5 szimbolikus körzetben.
– tette hozzá.

Mirkóczki szerint a visszalépések generálhattak volna a többi pártnál olyan nyomást, ami alapján ők is visszaléptek volna a javukra. Túlságosan hittek abban, Vonával az élen, hogy a Jobbikhoz hajlanak majd a szavazók.

A jelenlegi tüntetésekről a jobbikos politikus elmondta: igyekeznek nem többet belelátni, mint ami, viszont az a különbség a korábbi megmozdulásokhoz képest, mint a netadós vagy a CEU-demonstráció volt, hogy a parlamenti balhé feltüzelte az embereket.

Nála egyébként a közigazgatási bíróságok felállításáról szóló törvény sokkal súlyosabban „esik latba”, mint a túlóra, más kérdés, hogy az emberek ezt másképp látják.

Mirkóczki szerint egy olyan országban, ahol a szakszervezeti világ önállóbb és erősebb, mint nálunk, a törvény kihirdetése napján a fél ország leállt volna.

Ha karácsony előtt leállt volna akár csak egy napra a közösségi közlekedés, a kormány talán megreccsen és lehet, hogy visszakozik, de még mindig nem késő megtenni

– mondta a Jobbik szóvivője.

 

 

olkt.hu

Kapcsolódó cikkek

Mert egy nyomorult kizsákmányoló felcsúti tahó vagy!

Rubóczki Tamás

Rendkívüli hír: Spermát fecskendeztek egy hölgyre a 4-6 villamoson!

O.L.K.T.

Elmenekült mindenki!

O.L.K.T.
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!