Jobbik: “Bérrabszolgaságon alapuló”, feudális diktatúrát épít Orbán, ezért ki fog dobni minket az EU!

Európai parlamenti (EP-) választásnak még soha nem volt akkora tétje, mint a mostaninak lesz, hiszen még soha nem állt fenn a veszélye annak, hogy a kormány és a miniszterelnök kivezesse Magyarországot az unióból – hangoztatta a Jobbik országgyűlési frakcióvezetője, EP-listavezetője pénteken Miskolcon, sajtótájékoztatón.

Gyöngyösi Márton a választás tétjének nevezte, hogy megengedik-e a kormánypártoknak, hogy kivezessék Magyarországot az európai országok közösségéből, “bérrabszolgaságon alapuló”, feudális diktatúrát hozva létre. 

Magyarország teljesen elszigetelődött az Európai Unióban, a magyar miniszterelnököt egyszerűen “levegőnek nézik” az uniós csúcsértekezleteken – mondta az ellenzéki politikus. 

Kijelentette: a kormánypártok a nemzeti érdeket nem tudják képviselni, mert elszigetelték magukat, szövetségesek nélkül maradtak Európában. 

Gyöngyösi Márton kitért arra: a migráció ellen nemcsak szavakban, hanem tettekkel is küzdeni kell; a kormány 86 ezer migránst szabadított rá az országra az elmúlt három évben, 86 ezer embert telepített le illegálisan, olyanokat is, akik nemzetbiztonsági kockázatot jelentenek. 

A “határzár jó, támogatjuk is”, ugyanakkor vissza kell állítani a határőrséget – hangsúlyozta.

Fontos az EP-választás, erre szeretné a Jobbik felhívni a magyarok figyelmét, menjenek el szavazni május 26-án, és voksoljanak a Jobbikra – buzdított Gyöngyösi Márton.

olkt.hu/MTI

Kapcsolódó cikkek

Mellár Tamás: A Fidesz aljas és primitív!

O.L.K.T.

Feljelentették a Momentum képviseltjét a zebra miatt

O.L.K.T.

Most már Mészáros veje is valaki

O.L.K.T.
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!