Jobbik: Addig ütjük a Fideszt míg meg nem buknak!

Végsőkig tartó harcot ígért hallgatóságának az idei évre a Jobbik szombati budapesti évadnyitó rendezvényén Sneider Tamás pártelnök.

A Jobbiknak óriási felelőssége van abban, hogy a 21. századi pártokat egységbe forrassza – jelentette ki, hangsúlyozva: ez nem megszűnést, hanem közös munkát jelent a jelenlegi rendszer felszámolásában.

Hozzátette, hogy csak azokkal a parlamenti pártokkal hajlandóak együttműködni,

amelyek elfogadják a parlamenti demokrácia működését, valamint támogatják az elmúlt harminc évet átvilágító törvény létrehozását.

A három évtizeddel ezelőttihez hasonlítva a jelenlegi helyzetet, azt mondta: nem csupán kormányváltásra van szükség, hanem

“új rendszert kell létrehoznunk”.

A Jobbik lelke egyetlen egy szó: az igazság – fogalmazott, hozzátéve, ő harminc éve is az igazságért küzdött és harminc év múlva is azt teszi;

“nem fogunk meghátrálni; harcra fel!”

– mondta.

Végsőkig tartó harcot fogadott a Jobbik vezetője
Sneider Tamás a Jobbik pártelnöke.

A szorgalomra és tudásra alapozott jövő fontosságát hangsúlyozva Sneider Tamás kijelentette, hogy Skandinávia és a nyugati világ államait kell például vennünk, ahol a hibák dacára is sokkal jobban működik a társadalom, mint Magyarországon.

A maguk elé tűzött feladatok között említette a szervezet megerősítését, a taglétszám növelését, politikai céljaik közé sorolta a parlamenti házszabály és a hazai választási és médiarendszer demokratizálását, a független bíróságok megteremtését, a pártfinanszírozás újraszabályozását, az európai ügyészséghez csatlakozást és egy korrupcióellenes vádhatóság létrehozását említette.

A pártot és személyét ért támadásokról szólva arról beszélt, a legerősebb ellenzéki párt elnöke lesz kitéve a legnagyobb mértékben az “ármánymédiának”, majd azt üzente Orbán Viktornak, hogy

“emberére talált, engem nem fog megfélemlíteni”.

Gátlástalanul gonosz, mindenre elszánt szolgahadak rabolják országunkat, teszik tönkre nemzetünket, de mi kitartunk – jelentette ki, hangsúlyozva, akkor sem adják fel a harcot, ha a nagyvilágtól csak ígéretek érkeznek segítség helyett.

Sneider Tamás szerint Orbán Viktor rendszerét csak egy szociális nemzeti néppárt győzheti le, mert a magyarokat konzervatív, hagyománytisztelő látásmód jellemzi.

A Jobbikot nevezte beszédében a magyarság egyetlen komoly reményének, hangsúlyozva: akárhogyan is próbálják ellehetetleníteni működésüket, mindig meg fogják találni az ellenállás módját.

Végsőkig tartó harcot fogadott a Jobbik vezetője
Balczó Zoltán a Jobbik EP-képviselője és Keresztes László Lóránt, az LMP társelnöke.

A mintegy fél ezres hallgatóság soraiban ott volt Keresztes László Lóránt, az LMP társelnöke – neki az üzenték, hogy

“merjünk egyetérteni abban, hogy nem kell mindig mindenben egyetérteni”.

(MTI)

Kapcsolódó cikkek

Z. Kárpát Dániel: “Megszorítócsomagot vezetett be az Orbán-kormány”

Rubóczki Tamás

Nem kellett volna szétlopni az országot Orbán és akkor nem lennének hajléktalanok!

O.L.K.T.

Orbán egy hazug, álszent, korrupt, középkori hűbéri rendszert épített ki az elmúlt években

O.L.K.T.
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról!

Sikeresen feliratkoztál!