Jobbik: A Néppárt eltakarította a gennygócot, most rajtunk a sor!

Az Európai Néppárt megtette a szükséges intézkedéseket:

Eltakarították a gennygócot, most rajtunk a sor, hogy kövessük a példájukat.

Bár Orbán Viktornak, a Fidesz elnökének, Magyarország miniszterelnökének majdnem sikerült bebizonyítani tegnap esti brüsszeli sajtótájékoztatóján, hogy pártja jogainak felfüggesztése egy óriási győzelemmel ér fel az Európai Néppárttal szemben, azért az örömódába mégis csak bekerült egy fals hang. Ugyanis abban az elmaradott városban (Brüsszelben) nem lehet egy nagyon fontos kérdésről értelmes vitát lefolytatni.

Arról már tegnap írtunk, hogy a Kesmából kimaradt Pesti Srácok a Fidesz-Néppárt vitában igencsak túlkompenzál. A döntés előtt odáig jutott, hogy „az Európai Néppárt megásta a saját sírját”, a pártcsaládban „tobzódnak az árulók, a féleszűek és a megvásároltak, az ön- és birodalomveszejtők”, így a Fidesznek csak az maradt, hogy „tépett zászlóval, de ép becsülettel kell hazatérni, mielőtt a patkányhad rágta ház ránk szakad.”

A fideszes portál vezércikkét jegyző Szarvas Szilveszter a tegnapi brüsszeli sajtótájékoztatóján is kérdezett, nem is akármit. Kapott-e garanciát Orbán Viktor arról, hogy a Néppárt megszabadul a balliberális oldal “halálos ölelésétől” és visszatér az eredeti gyökereihez, a kereszténydemokráciához, illetve “véletlenszerű egybeesésnek tartja-e, azt hogy Soros György fia, és trónörököse megjelent Brüsszelben”?

Fontos pillanat volt ez, mert eddig a pillanatig nem került szóba a sajtóeseményen sem Soros György, sem pedig a családja.

Ennek egyszerű az oka, ugyanis Soros György nem szerepelt a Néppárt napirendjén, pedig Orbán Viktor szerint izgalmas téma lett volna.

Aztán belopakodott Brüsszelbe a magyar valóság:

ami nekünk realitás, hogy a balliberális erők mögött Soros György politikája, struktúrája és pénze van, amit minden magyar ember tud, és minden nap látjuk, és az evidenciák olyan tiszták, mint a Nap, ez a téma, és ez az ügy itt összeesküvés-elméletnek van elkönyvelve. Tehát ma a Néppárt nem alkalmas szervezet arra, hogy higgadt, nyugodt és értelmes vitát folytassunk arról, hogy vajon léteznek-e olyan magánpénzből finanszírozott korrupt politikai befolyásra törekedő szervezetek, amelyeket Soros György neve is fémjelez, és ezek befolyásolják-e az európai politikákat, azt itt, ebben a városban értelmesen nem lehet megvitatni. Mi nekünk tényeink vannak erről, itt pedig a kérdés fölvetése is antiszemitizmus és összeesküvés-elméletnek minősül”

– fogalmazott Orbán Viktor.

Az illegális bevándorlással kezdeni kell valamit, mondjuk jó lenne európai szintű közös fellépéssel megállítani azt, és természetesen léteznek Európában és Magyarországon is különböző célú, identitású politikai erők, de ezekben a vitákban nem azzal kellene előnyt kovácsolni, hogy megpróbálsz ostobábbnak tűnni az ellenfeleidnél.

olkt.hu

Kapcsolódó cikkek

Akkora a munkaerőhiány, hogy ismét kórházi osztályokat kell részlegesen lezárni!

Rubóczki Tamás

Jönnek…

O.L.K.T.

olkt.hu: a nap legfontosabb hírei röviden (72. rész)

O.L.K.T.
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!