Jelentkezz szavazatszámlálónak!

A 2018-as országgyűlési választás szavazatszámlálásánál számtalan csalás történt. Nem hagyhatjuk, hogy a május 26-ai EP-választáson ez újra megismétlődjön! Látható, hogy tavaly hiába tártuk fel tömegesen és jelentettük utólag a visszaéléseket, azokat sorra lesöpörték az asztalról. Akkor már nem tehettünk semmit. Ne legyenek kétségeink: május 26-án ismét megpróbálják majd tisztességtelenül befolyásolni a voksolást!

Éppen ezért az EP-választáson a szavazás napján a szavazófülkékben kell megakadályoznunk, hogy újra csalni tudjanak. Ehhez azonban az ország mind a több, mint 10.000 szavazókörében szükség lesz jobbikos szavazatszámlálókra, akik őrködnek a választások tisztasága felett a voksolás napján és a szavazatok számolásakor. Ennek érdekében országos toborzókampányt indít a Jobbik, amelynek keretében várja azon magyar állampolgárok önkéntes jelentkezését, akik a május 26-ai EP-választáson szavazatszámlálóként megakadályoznák a választási csalásokat.

Ne hagyjuk, hogy újra megpróbálják elcsalni a választást! Jelentkezz Te is szavazatszámlálónak:
💻 jobbik.hu/szavazatszamlalas
📧 szavazatszamlalas@jobbik.hu
📱 +36-70-699-2223

Kapcsolódó cikkek

Így csalhat a Fidesz – EP-választás előtti figyelmeztető tippek és trükkök

O.L.K.T.

Sadiq Khan London főpolgármestere: Orbán egy fasiszta!

O.L.K.T.

Zsarolás, pénzmosás Fidesz módra Érden!

O.L.K.T.
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!