Jávor Benedek: Hiába a milliárdokkal megtámogatott állami propaganda, a magyarok elsöprő többsége továbbra se kér az oroszok által diktált paksi bővítésből!

0

Hiába a milliárdokkal megtámogatott állami propaganda, a magyarok elsöprő többsége továbbra se kér az oroszok által diktált paksi bővítésből. Ráadásul épp az a vidéki közösség a legelutasítóbb, amelyiket az ellenzék teljesen elveszíteni látszott áprilisban. Mégis volna ezek szerint téma, amiben itt is defenzívába kényszeríthető a Fidesz. Én rajta vagyok!

Normális országokban egy kerti sufni építkezése akkor indul, amikor megvannak rá az engedélyek. Magyarországon egy atomerőmű építése akkor kezdődik, amikor egy másik állam (Oroszország) kormánya azaz Vlagyimir Putyin mondja. Ezt hívják gyarmati státusznak.

 

További részletek, táblázatok és adatok Jávor Benedek a Párbeszéd Európai Uniós képviselő blogján olvashatók itt.

 

olkt.hu/javorbenedek.blog.hu


Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!