Jakab Péter: “Látva a Fidesz érdeklődését, közzéteszem”

0

A kormánypárti sajtó több részletet is nyilvánosságra hozott a Jobbik tisztújító kongresszusán, zárt körben elmondott beszédemből. Bár ez a beszéd kifejezetten a párt meghívott tagjainak, vendégeinek szólt, és nyilvánosságra hozatalát sem terveztem, azonban látva a kormánypárti média töretlen érdeklődését, most közzéteszem teljes terjedelmében.

Vágatlanul

A kormánypárti sajtó több részletet is nyilvánosságra hozott a Jobbik tisztújító kongresszusán, zárt körben elmondott beszédemből. Bár ez a beszéd kifejezetten a párt meghívott tagjainak, vendégeinek szólt, és nyilvánosságra hozatalát sem terveztem, azonban látva a kormánypárti média töretlen érdeklődését, most közzéteszem teljes terjedelmében.#jakabpeter #jobbik #magyarorszag #szamitokratok #szamithattokram #nephangjan

Gepostet von Jakab Péter am Sonntag, 9. Februar 2020

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!