Jakab Péter: képviselő-testületi üléseken kell szembesíteni a korrupt fideszeseket a rabszolgatörvénnyel!

0

Önkormányzati képviselő-testületi üléseken kívánja szembesíteni a fideszes politikusokat a Jobbik azzal, milyen terhet jelent a dolgozók számára a munka törvénykönyve múlt decemberi módosítása – jelentette be csütörtöki budapesti sajtótájékoztatóján Jakab Péter, a párt országgyűlési képviselője.

    Önkormányzati képviselőikkel szembeni alapvető elvárásnak nevezte, hogy kezdeményezzék rendkívüli testületi ülések összehívását, azokra pedig “mozgósítsák a magyar munkavállalókat”.
    Az ellenzéki politikus szerint a néhány nappal ezelőtti miskolci példa azt mutatja, hogy ilyen esetben a fideszes politikusok “megszégyenülten, villámgyorsan, a hátsó ajtón hagyják el a termet”, ráadásul kommunikációs paneljeik sem működnek, hiszen a magyar munkavállalókra nagyon nehéz azt mondani, hogy Soros-bérencek.
    A Sneider Tamás Jobbik-elnök esküvői videójával kapcsolatos kérdésre Jakab Péter azt közölte, “egy magánrendezvényt nem kell kommentálni”, majd arról beszélt, senkinek nem kell szerinte lemondania azért, mert házastársa “félreérthető mozdulatot” tesz.

olkt.hu/MTI