Jakab Péter: Házon kívül

Morális fölényük sosem volt, ha így folytatják létszámbeli se nagyon lesz. Miután sikerült elérni, hogy három Fidesz-propagandistát több hónapnyi Jákobozás után levegyen a képernyőről az Echo tévé, most újabb kettőre került sor. Őket a Parlamentből és az Országgyűlés Irodaházából tiltották ki. Szarvas Szilveszter, az Echo tévé és a Pesti Srácok verbális verőlegénye és kollégája ugyanis addig jött utánam a Parlament folyosóján – körömszakadtáig védve a Jákobozókat – mígnem betévedtek arra a területre, ahol az előírások szerint már nem forgathattak volna. Mégis megtették. Valószínűleg azt gondolták, rájuk semmilyen szabály nem vonatkozik. Tévedtek.

Fideszes logika szerint most valószínűleg jön majd ezért is valami bosszú, talán egy újabb felvétel arról, mit csinálhattam az általános iskolában. Jó keresgélést Szilveszter, mostantól több idő lesz rá

🙂

Se megfélemlíteni, se levadászni nem fogtok tudni!

(kép: pestisracok.hu)

Kapcsolódó cikkek

Dobrev Klára: Az orbáni feljelentésről is élőben!

Rubóczki Tamás

Orbán Viktor nem akarja, hogy ezt a dalt meghallgasd! (Videó)

Rubóczki Tamás

Selmeczi Gabriella TÍZÉVES, kétmilliós adótartozása

O.L.K.T.
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!