Jaj de sajnálom szegényt…és én az a pancser vagyok, hogy el is hiszem: “Orbán Viktor 250 ezer forintot takarított meg tavaly”

0

Nem véletlenül kezdett gyűjtésbe szegény, szerencsétlen miniszterelnökünk. Egy százas papirzsepit máris tele sírok-tele taknyolok.

Ha lett volna egy csőtörése, vagy egy gáz-bojler csérje, éhen is halt volna.. És ezt akarja megetetni velünk, az aki a haveroknak kiszórván, és visszakapván milliárdokat tett zsebre…és már ott tart, hogy Rahel nevű lánya a csóró Tiborcz férjével saját lábra állhat?

Botfly ,Bot fly larva or Gasterophilus parasitic fly larva

De vegyük komolyabbra a figurát.

Elhiszi ezt valaki, akár a saját szavazótábor is, hogy Orbánnak nem strómanja Lőrinc barát, meg Garancsi, akik 3 milliárdos luxusrepülővel járnak és már felvásároltak mindent ami értéket képvisel hazánkban.

Szerencsétlenek!

A legbosszantóbb dolog az , ebben a történetben, hogy tényleg hülyének néznek bennünket ezek az élősködő paraziták.

Az unokájának az unokája sem tudja elkölteni azt a pénzt amit a magyarok izzadsága által ellopott…és van pofája azt nyilatkozni, hogy egy agyon ütött használt autó árát kínkeservesen, a szájától a falatot megvonva, megtakarított ? Egészen 250 ezret?

A pofám leszakad, de tényleg.

Ennek az embernek van egyáltalán bőr a képén ilyet állítani?

És azt sem hisszük el, még a Fideszes zombik sem, hogy a másik tolvaj, olajszőkítő gazembernek csak egy használt Wartburgra tellett.

Hová tűntek az olajszőke milliárdok?

És ki kit sirat a temetőben pár , magától elszállt , éhes parazita miatt? Kinek a rendőr gyereke lett öngyilkos épp szendvicsmajszolás közben?Jaj de sajnálom szegényt…és én az a pancser vagyok, hogy el is hiszem: “Orbán Viktor 250 ezer forintot takarított meg tavaly”

Summa: Tolvaj gazemberek, gyilkosok ezek mind’ ahányan vannak.

A Nemzet Parazitái.

A close up of a tick feeding on a human arm. South Africa.

(Minden szavamért felelősséget vállalva: OLKT Gál György)

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!