Itt mindenki süket és vak?

Ha valaki nálam jobban utálja a fideszt és azt a mocskos gyűlölködést amit elterjesztett az országban, az hazudik ! Sokat agyaltam hogy mi van ebben az országban, hogy mindenki süket és vak .
És kezd kialakulni egy összeesküvés elmélet, / remélem hogy tévedek /.
Az a tény hogy ennyire közömbösek az emberek az ügyben, amik az országban történnek, a következőkre jutottam :
1.- Ennyire tutyi-mutyi , töketlen , tehetetlen , ellenzékünk van.
2.- Abból a rengeteg ellopott közpénz-milliárdokból bőven telik arra, hogy minden befolyásos ellenzéki politikust, és különböző vezető-beosztású embereket, zsebből lefizessenek- korrumpáljanak. Az életben eljátszanak egy kis hőzöngést egy kis mozgolódást, de csak tessék-lássék
formában, hogy a látszat meglegyen, és a pénzt is megkapják.
3.- Mivel a fővárost és közvetlen környezetét nem tudják lekorlátozni csak a kormánymédia nézésére, ezért az ország nagyobbik fele csak a fideszes agymosós hírekhez jut hozzá, ahol minden nagyon szép, és minden nagyon jó.
Ezenkívül és /tisztelet a kivételnek / nagyon sok a birka, és a megzsarolt kiszolgáltatott ember .
Ezek után nem tudom mi lesz, mi lenne a megoldás, de így nem mehet tovább.
HOL VANNAK A MÉG NEM KORRUMPÁLT OKOS EMBEREK, AKIKNEK SZINTÉN TELE VAN A HÓCIPŐJE ?? HOL VAN AZ A HATÁR AMIKOR MEGMOZDUL AZ ELÉGEDETLEN MEGLOPOTT BECSAPOTT NÉPTÖMEG ???????

Kapcsolódó cikkek

Döbbenetes reakciók

O.L.K.T.

ÉLŐ: Elállta az ellenzék a pulpitust. Azt tervezik, hogy nem engedik fel a házelnököt. Most szavaznának a “rabszolgatörvényről” is #parlament …

O.L.K.T.

TITKOLJA A MAGYAR KORMÁNY A KORRUPCIÓS JELENTÉST

O.L.K.T.