Itt az újabb OLAF bomba a Fidesznek!

A közelmúltban két új OLAF ajánlás érkezett a Polt Péter vezette Legfőbb Ügyészséghez.

Az Európai Csalás Elleni Hivatal (OLAF) eddigi összesen 38 igazságügyi ajánlása, 4 jelzése és 1 zárójelentése nyomán minden esetben elrendelt nyomozások eredménye – a vádak és a megszüntetések jelenlegi 52,4%-os aránya – meghaladja a 42%-os uniós átlagot – írja a honlapján megjelent terjedelmes közleményben a Legfőbb Ügyészség.

Kiderül belőle azonban, hogy a közelmúltban két új OLAF ajánlás érkezett a Legfőbb Ügyészséghez.

Az Országos Roma Önkormányzat „Híd a munka világába” programja ügyében tett ajánlás a már folyamatban lévő, a NAV Bűnügyi Főigazgatóság Központi Nyomozó Főosztálya által költségvetési csalás bűntettének gyanúja miatt folytatott nyomozásban kerül értékelésre.

A másik ajánlás egy közhasznú gazdasági társaságot – amely egyes uniós alapokhoz kapcsolódó programok kijelölt közreműködő szervezeteként működött – érintően tárt fel olyan szabálytalanságokat, amely költségvetési csalás bűntette gyanújára utalt. Ezen ajánlás nyomán a Fővárosi Főügyészség 2018. augusztus 17. napján nyomozást rendelt el költségvetési csalás bűntettének gyanúja miatt. A főügyészség a NAV Bűnügyi Főigazgatóság Központi Nyomozó Főosztályát bízta meg a nyomozás lefolytatásával.

Jelenleg mindkét nyomozás felderítési szakaszban van.

Egyszóval Farkas Flóriánnak van igencsak félnivalója.

 

 

olkt.hu/MTI

 

Kapcsolódó cikkek

Kisunokám! Nagy a baj! Soha nem volt ilyen magas a magyar államadósság összege

O.L.K.T.

Nagyobb intelligenciával még senki nem mert kiállni a magyar népet megfenyegető Orbán Viktorral szemben, mint ahogy azt Bogdán László tette: “Ön támadja az embereket, miközben…”

O.L.K.T.

Volt fideszes lánya szervezheti a Matolcsy féle MNB rendezvényeit!

Rubóczki Tamás
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!