Itt az új közösségi oldal ami lenyomhatja a Facebookot!

Jimmy Wales, a Wikipédia társalapítója megindította a Facebook és a Twitter riválisának szánt internetes közösségi portált, a WT:Socialt.

A közösségi oldal elérhető a WT:Social néven.

Wales szinte titokban, pár héttel ezelőtt indította el az oldalt, de csak szerdán számolt be erről a nyilvánosság előtt. Az 53 éves internetes vállalkozó újságíróknak elmondta: a Facebook és a Twitter felületessége késztette egy új fórum beindítására, és azt reméli, hogy az új portál legyőzi majd

„a kattintásvadász és félrevezető hírekkel megtűzdelt Facebookot”.

Szerinte az emberek

„torkig vannak a clickbaittel és az álhírekkel”.

Az új közösségi média működtetésére Wales új céget hozott létre, amelynek nincs kapcsolata a Wikipédiával, de ahhoz hasonlóan a felhasználók adományaira épít.

Az október óta működő új közösségi médiának egyelőre 50 ezer felhasználója van, szemben a Facebook kétmilliárdos táborával, de a cél, hogy lenyomják a Facebookot.

(MTI, AFP)

Kapcsolódó cikkek

Vona Gábor Magyarország lakosságához szól!

O.L.K.T.

Jakab: A kormányzat vagy elkezdi szolgálni a nemzetet, vagy megbukik

O.L.K.T.

Az ötödik.

O.L.K.T.
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!