Itt az eheti Mszp-s áruló!

0

Dézsi Csaba Andrást, a Fidesz luxusautó- és luxuspapagáj-imádó polgármesterjelöltjét támogatja az MSZP helyi szervezetének volt alelnöke, Németh Árpád a vasárnapi időközi győri polgármester-választáson– írja az MTI.

Németh, aki több cikluson át volt tagja MSZP-s színekben a közgyűlésnek, szerdán a megyeszékhelyen tartott sajtótájékoztatóján úgy fogalmazott: a vasárnapi választás kimenetele a következő évek, évtizedek szempontjából meghatározó, sorsfordító lesz a megyeszékhely életében.

Kitért arra is, hogy az elmúlt években megromlott a kapcsolata az MSZP-vel.

Németh Árpád meglátása szerint a párt eltért attól az iránytól, amit ő baloldalinak gondol, és olyan, neoliberális irányba mozdult el, amely a globális trendeket követi.

Elmondása szerint a tehetségek is eltűntek a pártból, helyi és országos szinten is, helyettük szerencselovagok tűntek fel.

Azt hazudta továbbá, hogy Pollreisz Balázs közös ellenzéki jelölttől többször elhangzott, hogy megválasztása esetén “Soros-szervezeteket szeretne hozni a városházára és velük szeretné azt irányítani”.

“Ez számomra megdöbbentő és elfogadhatatlan. Nem én találtam ki, ő mondta”– hazudta Németh Árpád.

Győrben azért lesz időközi polgármester-választás január 26-án, mert a tüntetők megfogalmazása szerint “lopott pénzből disznóként dőzsölő” fideszes Borkai Zsoltkorábbi polgármester lemondásra kényszerült a személyét érintő orgia- és korrupciós botrányok miatt.

Nyugatifény

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!