Itt a mélypont….

# # #
# # # #

Erre muszáj reflektálni….A nyolc hős aradi vértanú, akit lemigránsozott a brüsszeli lobbista: .Knézich Károly: Horvát származású. Született Nagy- Magyarország, Nagygordonya.. Kiss Ernő: Örmény származású. Született Nagy-Magyarország, Temesvár. . Lázár Vilmos. Örmény származású. Született: Nagy-Magyarország, Nagybecskerek. Schweidel József. Német származású. Született: Nagy-Magyarország, Zombor. Damjanich János. Szerb származású. Született: Nagy-Magyarország, Staza. Leiningen Westerburg Károly. Német születésű, de felesége révén törökbecsei nagybirtokos. Lahner György. német származású. Született: Nagy-Magyarország, Necpál. Poeltenberg Ernő. osztrák származású.Kérése ellenére vezényelte a császári parancs a honvédséghez, de esküjéhez haláláig hű maradt..Mert: “…Magyarnak nem születni,magyarnak lenni kell…” Láthatjuk a törekvést.. A nemzeti gondolkodás pilléreit próbálják lerombolni ordas hazugságokkal……Erre a tanult kommentelő fitogtatva tudását berakja a sorba Jellasichot…jelasics..pl..

Forrás: facebook/ Tatár József

Kapcsolódó cikkek

Agyrém: Hidvéghi Balázs szerint Brüsszel azért akar a Soros-szervezeteknek több pénzt adni, hogy azok még több bevándorlót hozzanak be Európába!

Rubóczki Tamás

Karafiáth Orsolya: Kövér mérgező!

O.L.K.T.

A Fidesz nem volt hajlandó napirendre venni sem az MTVA-székházbeli botrányt, ezért az ellenzék kivonult a nemzetbiztonsági ülésről!

Rubóczki Tamás