Iszonyatos kórházi állapotok, de sportcsarnok az kell 26 milliárdért!

# # #
# # # #

25,75 milliárdért épülhet fel a székesfehérvári Alba Aréna, a multifunkciós csarnokot a Garancsi István-féle Market Zrt. építi, a tervez szerint 1,5 év alatt – írja a Jégkorongblog.

A szekesfehervar.hu írta meg, hogy a székesfehérvári önkormányzat képviselő-testülete szeptember 14-én zárt ülésen tárgyalta, és egyhangú döntéssel elfogadta a multifunkcionális rendezvény- és sportcsarnok kivitelezése, illetve közutak tervezése és kivitelezése tárgyú közbeszerzési eljárás eredményét.

A Modern Városok Programban épülő, közel 6000 fő befogadására alkalmas Alba Aréna építése nemzetgazdasági szempontból kiemelt beruházás.

A multifunkcionális csarnok építésére korábban megítélt félmilliárd forint állami forrás a területvásárlási és tervezési költségeket fedezte 2016-ban. Székesfehérvár vállalta, hogy a komplett építési engedélyezési tervdokumentációt meg a közmű- és útterveket is elkészíti, az építkezés költségeit az állam állja.

Érdekesség: jövőre a Belügyminisztérium kb. ugyanennyi pénzt, 25 milliárd forintot tervez költeni terrorellenes intézkedésekre.

Na, hát a kétkezi pénzszórás az megy Orbánéknak csípőből, de a kaotikus kórházi állapotokról és az összeomló és válságban lévő egészségügyre semmit nem kell költeni!

Ez botrányos és vérlázító!

Az iszonyatos EÜ képeket összesítve itt tekintheti meg!

 

Garancsi István oligarha és Orbán Viktor miniszterelnök./kép. hvg.hu

olkt.hu/jegkorongblog.hu


Kapcsolódó cikkek

A NASA foglalhatta le a Ceglédi Városi Televizió felvételeit?

O.L.K.T.

Egy zalaegerszegi gimnazista nyílt levele a választásról – érdemes elolvasni!

Rubóczki Tamás

Ön szerint, ki kerül börtönbe, Orbán vagy Vona?

H Miklós