Ismét vegzálja a fideszes önkormányzat a VIII. kerületi Aurórát

Az Auróra közösségi ház ellen régóta hadjáratot folytat a VIII. kerületi önkormányzat fideszes vezetése, erről legutóbb itt írtunk.

A klub most a Facebookon közölte, hogy délben a Józsefvárosi Önkormányzat munkatársai megjelentek az Aurórában ellenőrizni, hogy folytatnak-e kereskedelmi tevékenységet az üzletben.

„A látogatás során tájékoztattak, hogy az ellenőrzésre azért volt szükség, mert a Polgármesteri Hivatal visszavonta az engedélyünket. Mivel a határozatot mi egészen mostanáig nem kaptuk kézhez, ezért azóta sem tudtuk meg, mi áll a bezáratás mögött.”

Az intézkedés után próbálták az önkormányzatnál kideríteni a határozat indoklását, de mivel az értesítést félfogadási idő után kapták, már nem volt lehetőségük érdemben tájékozódni, és legközelebb hétfőn 13:30-kor tudják őket fogadni.

Tehát megint bezáratták a pultot, de most már nem is tudják, hogy miért. Így nem is nyitják ki az italpultot, ami jó ideje eleve csak 22 óráig lehet nyitva, de a programokat változatlanul megtartják.

Kapcsolódó cikkek

Az erdélyi és vajdasági magyarok mind a Fideszre szavaztak!

O.L.K.T.

Szó nélkül elkezdték irtani a fákat egy ferencvárosi utcában, a lakók azonnal hívták a rendőrséget

Rubóczki Tamás

Orbán félelme jogos volt: Bevándorló vette el Orbán Viktor munkáját

O.L.K.T.
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!