Ismét plakátokat tesz ki a Fidesz!

Óriásplakáton kell megköszönnie többek között Mészáros Lőrincnek, az OTP-nek, Csányi Sándor, Hernádi Zsolt és Garancsi István közös cégének az Orbán-kormánynak, amiért az adófizetők pénzéből 100 millió forint feletti vissza nem térítendő állami támogatást kaptak luxushotelek építésére vagy fejlesztésére – írja a napi.hu.

A portál szerint a Magyar Turisztikai Ügynökség (MTÜ) egy kommunikációs útmutatót készített az összesen 300 milliárd forintos Kisfaludy hotel- és panziófejlesztési program nyertesei számára, amiben részletesen elmagyarázzák, miként kell a táblák segítségével tájékoztatni a lakosságot az adott fejlesztésről.

A megfelelő méretű projekttábla megtervezése során a

„Köszönjük Magyarország Kormánya Támogatását”

– mondatot kell alkalmazni.

– szerepel az útmutatóban. Egy óriásplakát amúgy 12 négyzetméteres – nagyjából öt méter széles és két méter magas.

A nyertesek többsége 100 millió forint alatti összeget nyert, nekik elég 60 centis táblát kihelyezniük hasonló szöveggel. A táblákról pedig fotót kell készíteni, ezzel bizonyítva, hogy a feladatot teljesítették. A lakosság tájékoztatása érdekében az épülő szállodák, panziók honlapján is be kell mutatni az adott fejlesztést, valamint kötelező kitenni a kormány és az MTÜ logóját.

Mindebből az következik, hogy az egész ország tele lesz a kormánynak hálálkodó táblákkal, ugyanis az MTÜ eddig több mint 700 pályázattal kapcsolatban hozott pozitív támogatói döntést, és már legalább 624 támogatói okiratot bocsátott ki szerte az országban Tokajtól Sopronig.

A Kisfaludy program azonban még javában tart, hamarosan a Dunakanyarban hirdetik ki, hogy ki és mekkora támogatást kap majd szállodák és panziók építésre, – írja a lap, amely fel is sorolja, hogy mire és mennyit kaptak az adófizetőktől a NER leggazdagabbjai turizmusfejlesztés címén.

Kapcsolódó cikkek

Ha Rákosi elvtárs élne, sírva könyörögne nálad egy párttagkönyvet.

O.L.K.T.

Az új beteg

O.L.K.T.

Jakab Péter: A szeretet és a szolidaritás győzött. Megtanultunk nyerni!

O.L.K.T.
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!