Ismét botrányt kavart Borkai Zsolt fia! – Leleplező képeket hozott nyílvánosságra Hadházy Ákos

0

Emberek ezrei egy évig dolgoznak annyi pénzért, amennyibe Borkai fia hátizsákja került.

Hadházy Ákos független parlamenti képviselő szerda reggel a Facebookon-oldalára kitett egy bejegyzést, melynek a tanúsága szerin t a szexbotrányhős győri polgármester, Borkai Zsolt fia, Borkai Ádám egy 750 ezer forintos Louis Vuitton hátizsákkal ment el kirándulni, és az az erről készült fotót 2018. október 4-én borítóképnek használta a Facebookon.

A divatcég honlapján ezt a Michael Damier Graphite Canvas fantázianevű hátizsákot 2560 dollárért, átszámítva több mint 750 ezer forintért árulják. De ezen túl is rajong a luxusért, még 2016-ban egy Audi TT Roadsterben fotózták le, amelynek a listaára 15 millió forint.

Borkai Ádám 2015 vége óta havi egymillió forintot kap egy tetszhalott cég irányításáért, amelynek 2016-ban, 2017-ben és 2018-ban egyetlen forint bevétele sem volt. A cég neve Akonia Ingatlanforgalmazó Kft., székhelye megegyezik Borkai Zsoltról kiszivárgott szexvideóban szereplő Rákosfalvy Zoltán ügyvéd hivatalos irodai címével (Győr, Teleki László utca 17.), és amely ingatlan a földhivatali nyilvántartás szerint 100 százalékban Rákosfalvy Zoltáné.

Csak egy 750 ezres Louis Vuitton hátizsák Borkai fiának hátán…. Sokat gondolkodtam azon, hogyan lehetne legjobban…

Gepostet von Hadházy Ákos am Dienstag, 22. Oktober 2019