Ima a Kedves Vezetőért. VIDEÓ

0

A hölgy minden nap imádkozna Orbán Viktorért…. Te kiért imádkoznál? Ha komolyan gondolod, hogy csatlakoznál – Miniszterelnök úr következő születésnapján Te is megteheted – közös imára gyűlnek össze rendszeresen.


Néhány hozzászólás:
Rózsa Bacsó
Úgy látom , hogy van is miért a templomba járniuk ezeknek a némbereknek !!! Ha már imádkozhatnékuk van , akkor jobban tennék ha a nyugdíjukért imádkoznának , mert közel sem biztos , hogy lesz életük végéig nyugdíjuk ! Vagy orbán biztosítja -csak a híveinek- a nyugdíjat ?
Emil Hajner
Nem szégyellitek magatokat hülye fideszdakoták hogy még imádkozni jártok évente ezért a hazug maffiózó rablóvezér miatt??? Ő mit tesz értetek birkák?? Imádkozzatok azért hogy Magyarország ne legyen kivándorlóország, a nyugdíjatokért!!
Imre Karsai
Aki betöltötte, vagy betölti a 75. évet nem jár neki az életmentő egészségügyi ellátás a kormányzat intézkedése! Most már magatokért és szeretteitekért imádkozzatok, persze a szeretett vezetőért is, hogy világosodjon meg!
Komaromi Joska
Micsoda sz.rházi provokátor ez a riporterecske-nem tudom mit kap érte, de éppen az ellenkezõjét érik el mint amit szeretnének a szerencsétlenek! Még a templomba is képes lett volna bemenni és a hívõket zaklatni. A me.ykõ csapna beléjük!!
Nagy Róbert
Engem nem zavar,imádkozhatnak egész nap érte,még a szarát is megehetik.A videó végén a Bencsik András is kidugta a fejét.Mindig voltak pártkatonák valaki pénzért,valaki meggyőződésből.Ezen nem kell csodálkozni.
SZÜLJ TE IS HOZZÁ!
NEKED MI A VÉLEMÉNYED?
Oszd meg, hogy mások is láthassák és hogy mások is hozzászólhassanak!


Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!