Ijedtében úgy becsinált a pincsi, hogy bevallotta, hogy a Fidesz bízta meg a törvénysértéssel

Van egy előírás a választási eljárásról szóló törvényben, hogy kampányban csak olyan plakátot, szórólapot, újságot lehet terjeszteni, amelyen fel van tüntetve a kiadó neve, székhelye és a kiadásért felelős személy neve. Persze azokon a kiadványokon, amelyeken a Fidesz a lejárató kampányához használt álhíreit terjeszti, nincs impresszum. Azonban a lebukás időnként még így sem kerülhető el.

Miközben október 3-án este egy férfi a XV. kerületben a képen látható lejárató, névtelen szórólapot dobálta be egy lakóépület postaládáiba, szerencsétlenségére összefutott a kampányoló összellenzéki képviselőjelölttel, Bihal Dáviddal.

Bihal elővette a telefonját és rögzítette a beszélgetést. Megkérdezte a férfitől, hogy tudja-e, hogy éppen törvénysértést követ el, továbbá, hogy kinek a megbízásából dolgozik.

A felvételen a meglepett és kétségbeesett férfi elmondja, hogy a Fidesz irodájába kellett bemenni a névtelen kampányanyagokért. A Fidesznél egy Balázs nevű emberrel találkozott, akinek meg is adta a számát.
Bihal Dávid ezek után kihívta a helyszínre a rendőröket is. A szórólapos nekik is azt mondta, hogy a Neptun utca 72. szám alatti Fidesz-irodában kellett felvennie a szórólapokat. Ide annak a cégnek a vezetője küldte, akik fizetik a szórólapozását. Azt is elárulta, hogy melyik cégről van szó, és ki a cég vezetője.

Kapcsolódó cikkek

Újabb kórházi botrány: Ismét Miskolcon – Rétvári Bence viszont hazudik mint a vízfolyás!

Rubóczki Tamás

Washington Post: Nincs meg az egység, mert Orbán elszámította magát!

Rubóczki Tamás

Remélem a Fidesz szavazók ébredeznek már! Ők sem fognak különleges bánásmódban részesülni a rohadó kórházakban!

Rubóczki Tamás
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!