Így vernek át a Sparban! ! !

Robi mosószert szeretett volna vásárolni

Facebookon terjed a történet, ami egy régi trükköt mutat be, és amiről azt hittük, már leszoktak a kereskedők. Nem árt résen lenni, jönnek a karácsonyi akciók, itt a nagy lehúzás-szezon!

Robi mosószert szeretett volna vásárolni az egyik hazai Sparban, azonban észrevette, hogy a csütörtökön 1949 forintért kínált termék péntektől 40%-os akcióban lesz kapható. Így nem vette meg, viszont biztos, ami biztos, lefotózta a termék árcéduláját.

Ma vissza is ment az üzletbe, és meglepetten tapasztalta, hogy a csütörtökön még 1949 forintos falkon alatt 2999 forint szerepel, mint régi ár, és abból vonták le a 40%-ot, ami így 1799 forintra jött ki.

Felháborodását elmondása szerint az üzletvezető-helyettesnek is tolmácsolta, aki állítólag csak “összevissza hebegett-habogott”, a biztonsági őr pedig Robit vonta kérdőre, amiért engedély nélkül fotózott az üzletben.

https://virality.hu/2017/11/12/igy-vernek-at-a-sparban-figyelj-ha-akcios…

Kapcsolódó cikkek

Az Európai Parlament Plenáris ülése Magyarország helyzetéről! (ÉLŐ)

Rubóczki Tamás

Parasztvakítás! Gumicsont? Ez kell?…Hát’ csámcsogjatok!

O.L.K.T.

ITT AZ ÚJ RENDELET!!! 200 EZER FORINT BÍRSÁGRA SZÁMÍTHAT AZ, AKI VASÁRNAP NYÍR FÜVET VAGY FLEXEL!

O.L.K.T.
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!