Így kell ezt ‘rezsibetyár’! Erre vagy képes.

Így kell ezt ‘rezsibetyár’!

Száz éves évfordulója volt a ‘nagy háború’ avagy az első világháború befejezésének. Világszerte és főleg Európaban számos megemlékezés volt az esettel kapcsolatban.

Magyarország annak az Osztrák–Magyar Monarchiának volt a része, amelyik kirobbantotta a világháborút a szerbiai hadüzenettel. Utána már másodrangú szerepet játszott a központi hatalmak oldalán, egyre inkább Németország lett a főszereplő.

Európában a háborúban résztvevő országok vezetői is megemlékeztek ünnepélyes keretek között a tűzszüneti megállapodásról és a háború befejezéséről.

Magyarországon Németh Szilárd ( rezsibiztos, rezsibetyár, rezsidisznó stb..) is megemlékezett ünnepélyes keretek között a világháborús emlék kőnél talpig díszmagyarban ünnepi ruhában! Köszönjük Szilárd, ennyit vártunk tőled!

 

 

Kapcsolódó cikkek

Karácsony Gergely: “Választási csalástól tartunk, ezért létrehozunk egy altarnatív szavazatszámlálót!

O.L.K.T.

Bayer Zsolt a propagandista

O.L.K.T.

A kotonszökevény!

Rubóczki Tamás
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!