Így (f)élünk NER országban.

Utalványok.

Beváltottam a rezsiutalványainkat. Nagyon jól jött, így, a választás előtt. Kétszer kilencezer forint. Az enyém és a páromé. Betudta a hivatal a gázszámlánkba.

Tudom, közpénzből kaptuk, vagyis a mi pénzünkből, de akkor is! Ez mégiscsak szép pénz. Vehettünk volna rajta akár majd hat kiló fehérrépát is, de azt megettük volna. Jobb ez így, mert nem költhettük el akármire. És ennyivel is csökkenhet az a sok hátralék, ami a Nemzeti Közműveket, tehát a mi Nemzeti államunkat terheli. Vagyis több legyet egy csapásra, ahogy mondani szokták.
Ezért aztán igazán megéri az a kis többlet-utánjárás, bonyodalom, fizetési zavar, amivel ez jár számunkra.

Egyszerű nyuggerként szeretném hát köszönetemet nyilvánítani Nemzeti Pártunknak és Kormányunknak.

Azt kívánom:

A jövőben,
Egy évben,
Többször is legyen választás!

Hogy milyen? Kedvenc unokám szavaival nekem tök mindegy, ebben rugalmas vagyok. Ha a többszöri választás nehézkes, lehetnének akár utalványos nemzeti konzultációk is

Lényeg, hogy legyenek utalványok.

– Lehetnének további rezsiutalványok. A hazai gázár úgy tudom lényegesen magasabb a világpiaci árnál és még a beszerzési árnál is. Hogy mennyi haszna van ezen az államnak azt nem tudhatom ,mert titkosítva van, és nem is rám tartozik.

– Lehetne zöldség, gyümölcs, vagy általános élelmiszer utalvány. Ezeket már nehezen tudjuk megfizetni, mi nyuggerek. Az igazi infláció mértéke ugyancsak titkos, de én azt érzékelem, hogy jóval több, mint a hivatalos és jóval több, mint a nyugdíjemelésünk.

– Lehetne mondjuk a tizenharmadik havi nyugdíj, amit a szocik elvettek, de hát azóta sem sikerült visszaadni. Persze egyszerűbb lenne minden választás előtt emelni a nyugdíjakat prémiumok, utalványok helyett, hiszen sokan vagyunk nyugdíjasok és sok szavazatunk van.

– Ha már muszáj utalványnak lennie, mert azon is jól lehet valakiknek keresni, lehetne az benzin utalvány is. A benzin árában sok az adó, több, mint 50% , ebből is kaphatnánk vissza egy kis juttatást valamelyik választás előtt. Az autósok is sokan vannak.

Egyéni, tudományos megállapításom Nemzeti Pártunk számára:
a rossz hangulat viszi, a jó pedig hozza a szavazatokat.
A szavazatoknál pedig nincs fontosabb nemzeti érték a NER-ben.

Legyen hát sok választás, utalványos nemzeti konzultáció és sok utalvány!
Mi pedig, nyugdíjasok és valamennyi szegény ígérjük, hozzuk a szavazatokat.
Hajrá Magyarország! Hajrá magyarok!

Csaba Sós

Kapcsolódó cikkek

TE meddig tűröd még, hogy szívassanak? VIDEÓ

O.L.K.T.

VESZETTEK

O.L.K.T.

Borkai Kokóval

O.L.K.T.
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!