Igaza van Holik úr ! Látszik is a fotón mit művelnek ezek a fizetett Soros bérencek. (Jaj bocsi ezek a2006 Soros bérencek)

0

Üzenet Hollik Nyaligátor Istvánnak!Jujj!

Kimentek tüntetni a fiatalok, mert nem tanulhatnak, kimentek tüntetni az egészségügyiek, mert nem gyógyíthatnak, kimentek tüntetni a tanárok, mert nem taníthatnak igaz dolgokat, kimentek tüntetni azok az emberek akiktől elvették, kicsalták a nyugdíj-megtakarításukat, kimentek tüntetni azok az agyonhajszolt olcsó bérért dolgozók akik nem akarnak még 400 órát dolgozni, hogy három év múlva majd egy rég megszűnt céggel pereskedjenek a ki nem fizetett túlórákért, miközben a családjukkal nem lehettek ez idő alatt. Kimentek tüntetni a szolgálati nyugdíjuktól megfosztott rendvédelmiek,  kimentek tüntetni a beteg, lábatlan, kezetlen nyomorék emberek mert elvették a nyomorult kis pótlékukat? Kimentek tüntetni a fiatalok, mert elvették a majdani lakáshoz jutásuk lehetősségét, mert elvették a lakáskakarékutat?..Sorolhatnám napestig.

Ki mertek menni tüntetni?

Vajon hány autót gyújtottak fel ezek az emberek? Hány TV székházat vertek szét rendőröstől?

Hollik úr!

Te tényleg úgy gondolod, hogy ez Soros György és a szerencsétlen , hazájukat szétbombázott, családtalanjaikat elveszítő és segítséget kérő menekültek (nektek csak migránsok) bűne?

NEM!

Ez egyedül a ti bűnötök , amiért LAKOLNI FOGTOK, HA ELJÖN AZ IGAZSÁG ÓRÁJA.

MERT ELJÖN AZ IGAZSÁG ÓRÁJA.

Lehet, hogy még nem most, DE ELFOG JÖNNI.

És mi nem feleltjük el azt amit ti tettetek.

Kivárjuk…és ott leszünk az elszámoltatásotoknál!

Ezt ígéretnek vedd, ne fenyegetésnek!

Hollik Nyaligátor István! A gazdádtól kezdjük, de ott leszel te is ezen a (nem Kubatov) listán.

Gál György OLKT