Huszadik alkalommal is leszavazta a Fidesz az ügynökakták nyilvánosságra hozását

Nagyon nem szeretné a Fidesz, ha kiderülne, hogy a Kedves Vezető és társai a régi rendszer besúgói voltak és azért lehetnek most valakik, mert már akkor eladtak bennünket.

„20. alkalommal nyújtottuk be az ügynökakták nyilvánosságra hozataláról szóló törvényjavaslatot. A kormány 20. alkalommal szavazta le” – írta közösségi oldalán az LMP.

A törvényjavaslat indoklásában többek között az szerepel, hogy „a Fidesz eddig nem feltárni akarta a kommunista államgépezet működési mechanizmusait, hanem eltanulni és újrahasznosítani. A jelek szerint eddig jó diáknak bizonyultak.”

Az LMP rendre ezt a javaslatot nyújtja be, kedden is szavaztak róla az Országházban:

  • 57 igen,
  • 117 nem,
  • 1 tartózkodás

mellett leszavazták a javaslatot.

Nemmel a Fidesz és a KDNP politikusai szavaztak

Forrás:https://hvg.hu/itthon/20191119_Huszadik_alkalommal_is_leszavazta_a_Fidesz_az_ugynokaktak_nyilvanossagra_hozasat?fbclid=IwAR0XgsR0MKHYzaWiOZFvLV0k-YFFwt_Ab09_A9V9bTcIXFMRLShV92RI5MI#rss

Kapcsolódó cikkek

Rendkívüli: Püfölték egymást a fideszes képviselők

O.L.K.T.

Molnár Zsolt: Szinte kizárt, hogy Orbánék kiadják Gruevszkit az Interpolnak!

O.L.K.T.

A Fidesz kutatóintézete szerint a magyar bérek határozottan elkezdtek felzárkózni az uniós átlaghoz, csak az a baj, hogy ez hazugság!

Rubóczki Tamás
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!