Hullanak a magyarok. 10-ből 8 haláleset megelőzhető lett volna

Több mint 46 ezer ember idő előtti halálát okozta az Orbán-kormány azzal, hogy nem hajlandó megfelelően finanszírozni az egészségügyet.

A Fidesz kormány több gyereket akar, hogy aktív adózók legyenek majdan, de a betegeket ezzel a politikával a halálba küldi. Beteg, öreg emberekre nincs szükség az orbáni illiberális demokráciában. Szorgos adófizetők kellenek, mert a Kis Gömböc egyre telhetetlenebb. Gyomorforgató, hogy Orbán Viktor állandóan a keresztény értékekről beszél, miközben ő maga a felelős annak a több tízezer segítségre szoruló embernek a haláláért, akiknek hátat fordított.

Úgy tűnik, hogy a Fidesz kereszténydemokráciájában van évente 75 milliárd propagandára, van 82 milliárd luxusautók beszerzésére, vannak 100 milliárdok stadionokra, de nincs pénz 46 ezer ember életének a megmentésére.

Nem lehet semmi sem fontosabb az emberi életnél, ezért meg kell növelni az egészségügy költségvetését, mert mindenki számára biztosítani kell a legnagyobb esélyt a gyógyulásra.

Kapcsolódó cikkek

Nagy generáció

O.L.K.T.

Nyugdíjasokat küldenének az építőiparba mert annyira kevés a segédmunkás!

O.L.K.T.

Dobrev Klára Strasbourgból jelentkezik

O.L.K.T.
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!