“Hú, de hülyék vagytok!” …mondta Gyurcsány

Váratlanul sebesen, mondhatni csípőből reagált Gyurcsány Ferenc a Fidesz „új” (és eredeti) kampányára, ami a bevándorlás, Soros György, kerítésbontás témakörben tájékoztatja majd a magyar állampolgárokat az ő adóforintjaikból, és ami szerint Gyurcsányék lebontanók a kerítést, amit Orbán Viktor évek kemény munkájával felépített.

A Demokratikus Koalíció (DK) elnöke, aki a Fidesz szerint bábon rángatja az egész ellenzéket, a Facebookon üzent vissza Halász Jánosnak és pártjának:

„Hű, de hülyék vagytok. A franc se akarja lebontani a kerítést. Ha már sok pénzt ellopva odaraktátok, hát maradjon. Nem kér enni. Miért fizetnénk milliárdokat a bontásért!? Az persze igaz, hogy a közösből eszünk ágában sincs támogatni, hogy egy méter kerítést majdnem annyiból építettetek, mint mi annak idején autópályát.”

Mert ugye elloptátok a pénz jelentős részét. Mert mentesítettétek az építkezést a közbeszerzés alól. Mert a haveroknak kellett a pénz. Mert a kerítés nem óvta meg Európát, csak elterelte a menekülteket Szlovénia felé. Mert az egész Orbán menekültellenes hisztériájához kellett. Mert a valóságos cél nem Európa biztonsága, hanem Orbán hatalmának fenntartásáról szólt.

“Szóval majd ha elszámoltok a pénzekkel, ha bebizonyítjátok, hogy akár egyetlen menekült is visszafordult Európából és nem csak megkerülte a magyar határt, akkor beszélhetünk arról, hogy mi jár nektek. Mondom nektek. Nem Magyarországnak.”

 

A kerítésezést egyébként azok után vette elő újra a Fidesz irányította közmédia, hogy hét elején, az ATV egyik műsorában Dobrev Klára kérdésre azt válaszolta: nem támogatja, hogy az Európai Bizottság megtérítse a magyar kormány számára a határzár építésének költségeit. Lebontásról a DK EP-képviselője a műsorban nem beszélt.

Kapcsolódó cikkek

Csak gázra és villanyra. Fát nem adnak érte, sem ruhát, élelmet

O.L.K.T.

Kösz 444. Bencsik András elvtárs egy gyáva szar alak. Olvasni sem tud.

O.L.K.T.

Hallgat a világ, csendben tűri

O.L.K.T.