Hová tűnt Selmeczi Gabriella?!

0

Már napok óta foglalkoztat az a dolog, hogy a nyugdíjvédelmi miniszterelnöki megbízott hova tűnt el? A volt nyugdíjvédelmis szenátorasszony, majd fideszes szófosó az elhíresült Tesco-kiflimajszolás ügyben is országos ismertséget szerzett. 2011-ben elvállalta a nyugdíjvédelmi miniszterelnöki megbízotti posztot, amire Orbán Viktor személyesen kérte fel. A megbízott dolga egyszerű. Mi mást tehetne, mint hogy megvizsgálja Orbán Viktornak a nyugdíjasok rovására elkövetett csínyjeit. A nyugdíjvagyon megvédése annyira jól sikerűlt, hogy ezért felmerül a gyanú, hogy a Fidesz “maffiakormánya” az 3000 milliárdos nyugdíjvagyont szó szerint ellopta!!!

“Ezt biztosan kijelenthetjük, hogy az állam a korábban átvett nyugdíjpénztári vagyont már el is költötte. Az Államadósság csökkentésének címével! Holott ezt mindenki tudja, hogy NEM IGAZ!!!

Már korábban megírtuk, hogy távoznia kell Selmeczi Gabriella nyugdíjvédelmi miniszterelnöki megbízottnak a posztjáról, amit mi úgy tudtunk meg, hogy a Miniszterelnökség honlapja tegnap még ezen a poszton tüntetette fel Selmeczit, másnapra azonban törölték onnan. Selmeczi Gabriella hivatalosan csak 2012 decemberig látta el ezt a posztot. Orbán Viktor azonban annyira meg volt elégedve tevékenységével, hogy azt kérte: 2013 április 30-ig még foglalkozzon ezzel a területtel. Megbízatása végeztével egy jelentést is készített tevékenységéről a miniszterelnöknek. (Azaz leírta a lopást szóról-szóra!). Selmeczi 2013 május óta a Fidesz szóvivőjeként dolgozik. 2013 Június végén a parlamenti képviselők Selmeczi Gabriella Fidesz-szóvivő mentelmi jogának sorsáról is dönteniük kellett akkor, azután, hogy Mokrai Mihály (MSZP) miskolci önkormányzati képviselő rágalmazás miatt feljelentette a kormánypárti politikust. A parlament végül havi tiszteletdíjának egyharmadára, vagyis 131 ezer forintra bírságolta Selmeczit 1 évre. 2013-tól 2016-ig szinte semmiféle feleadatot látott el a szenátorasszony, de 2016 Januárban fordulat következett, mert Selmeczi Gabriella fideszes országgyűlési képviselő is pályázott a szegedi egyetem kancellári posztjára – ezt akkor Délmagyar.hu közölte le. Az Emberi Erőforrások Minisztériuma pályázatot írt ki a Szegedi Tudományegyetem kancellári posztjára, december 31-éig lehetett pályázni. Az EMMI tájékoztatása szerint 17-en szeretnék vezetni a Szegedi Tudományegyetemet. Az még nem nyilvános, hogy kik a pályázók, de néhány név azonban már kiszivárgott. A Délmagyar szerint Selmeczi Gabriella fideszes országgyűlési képviselő is beadta pályázatát. Ez után szintén volt egy kis űr, mert 2017 Oktberig Selmeczi Gabriella ismét megszűnt létezni a Parlament soraiban. Majd 2017 Októberben egy büntető törvénykönyv (Btk.) módosítását kért az Országgyűléstől a fideszes Selmeczi a pedofil bűncselekmények büntetésének szigorítása érdekében – ezt akkor közölte is Selmeczi Gabriella, a javaslat egyik ötletgazdája az M1-en. 2017 Október óta viszont ismét köddé vált, a Parlamentbe szinte soha nem jár be, a sajtó és a média felé nem nyilatkozik, a képviselői körzetében már lassan 2 éve nem látták, Abádszalókon hónapok óta senki nem látta, a NAV felé tartozó adótartozását abszolút nem fizeti, Mondjuk a fogait közben megcsináltatta (a lopott nyugdíjpénzből!), országgyűlési feladatot nem lát el! Akkor feltenném a kérdést? Mi a büdös szent szarra merészeli felvenni a havi, több mint 800 ezres nettó képviselői fizetését? Ugye? Ugye!!! Kiváncsian várom a válaszokat!

 

(OLKT)


Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!