Horváth András: “Na ugye, hogy buktathatók? Csak rendesen el kell végezni a munkát!”

Tévedés ne essék, nem az a fontos, merre jár, járt Győr első polgárának farkincája, még csak az sem, milyen korrupciós ügyekbe keverte nemcsak magát, de a fiát is, hanem, hogy hiába övék a média – írta közösségi oldalán a “Zöld dossziéról” elhíresült volt NAV dolgozó Horváth András.

“Tilos politikáról, és betegségről beszélni!”

Bizony, mocskos a kampány és a következő néhány napban még tovább rothad. Ismét bebizonyosodik majd, hogy a gödörnek nincs alja. Zuhan az ország és közben nagyon sokan széttárt karokkal mantrázzák, hogy

“nem lehet őket megverni, hiszen övék a média hiába kiabálunk, senki sem hallja a hangunkat.”

Erre tessék, egyszer csak megelevenedik a régi tantörténet, amely szerint mindenki azt mondja, hogy ezt nem lehet megcsinálni, aztán jön valaki, aki nem tud róla, hogy lehetetlen és megcsinálja.

De még mielőtt rátérnék a lényegre: hétvégén egy “értelmiségi” társaságba voltam hivatalos, ahol a bejárati ajtón a következő felirat fityegett: TILOS POLITIKÁRÓL ÉS BETEGSÉGRŐL BESZÉLNI.

Engem ott hiába vártak, inkább ittam egy jó kávét a közeli kávézóban és közben arra gondoltam, amire csak akartam. Többek között az járt a fejemben, hogy vajon milyen ország az, ahol az olyanok, akik ilyen baromságot fogadnak el és hirdetnek, büszkén értelmiséginek nevezhetik magukat?

Ha valahol, valaki rendesen elvégzi a munkát…

Amire eddig valami számomra ismeretlen okból az Ördög ügyvédje blog előtt senki nem vállalkozott, az most megtörtént: tökéletesen, minden oldalról feltárta egy NER-lovag, nevezetesen Borkai Zsolt és ügyvéd barátja teljes bűnlajstromának legbulvárosabb részeit. Az anyag a botrányra mindig fogékony többségnek egyetlen percre sem engedi el a figyelmét. Nem magyaráz, nem ír felesleges szavakat 1-2 percben át és felfogható módon pertraktálja a mesterien darabolt anyagot. Borkainak még reszket a feje egy jobbostól, amikor már be is csapódik a balos, és ez így megy napok óta, pontosan elhelyezett felütések, horgok és egyenesek váltakoznak, az arc meg egyre csak püffed és az áldozat egy szót sem szólhat, hiszen az ő politikai oldala kezdte ezt a típusú kampányolást. Majd folytatta:

Őszöd volt a próba

Egyik első példa az őszödi beszéd dunsztolása, megvágása, majd alig néhány másodperc közzététele és sulykolása. Ezt követően a Fidesz minden választási kampányra időzített valami felfújt botrányt, erre tessék, most itt egy ügy, amit nem kell felfújni, elég csak szétdarabolva az utolsó hétre időzíteni a közlését.

Hogy rendben van-e így ez a kampányolás? Természetesen nincs, de ne feledd, ha Rómában élsz, élj úgy mint a rómaiak!

Most már nem is az a kérdés, megnyeri-e újra a székét Borkai, hanem, hogy miként indulhat ezek után is érte, hiszen minden létező demokráciában már régen távoznia kellett volna a porondról.

Na de felteszem a kérdést:

Ugye, hogy buktathatók?

Arra most szót se vesztegessünk, hogy vajon miért szállt ki az ellenzéki együttműködésből Győrben a Jobbik éppen akkor, amikor a Fidesznek erre a legnagyobb szüksége volt. Ki vett meg kit, vagy csak egyszerűen összenőtt ami összetartozik?

 

Szerző.: Horvát András

Kapcsolódó cikkek

Fejlődési pályán a MÁV, már csak egy órát késhetnek ma a pécsi vonatok

O.L.K.T.

Ők a Fidesz bölcsei.

H Miklós

Orbánék sorra hívják le Putyin hitelét Paks2-re – hónapról-hónapra adósítja el az országot az oroszoknak

O.L.K.T.
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!