Horvát lapok címlapon számolnak be Orbán Ráhel sz@ros pelenkás akciójáról!

A DK-közeli Nyugati Fény közölt fényképeket arról, hogy Orbán Ráhel és Tiborcz István Magyarország felé tartott Horvátországban, amikor megálltak egy benzinkútnál, ahol a miniszterelnök lánya bepelenkázta a gyerekét, a használt pelenkát pedig egy zacskóba rakva egyszerűen az út mellé dobta. A posztot hamar Gyurcsány Ferenc is megosztotta:

Kép. Gyurcsány Ferenc Facebook

 

A Nyugati Fény azt állítja, hogy egy olvasójuktól kapták a fotókat, aki állítólag szóváltásba is keveredett a párral, mert állítólag volt a közelben egy szemetes is.

A beszámolót hamar felkapta a horvát sajtó, kedd délutánra a legnagyobb horvát oldalak is feldolgozták a hírt. Vezető anyagként számolt be róla a 24Sata, és írt róla a Telegram, az Index.hr valamint a net.hr.

 

Frissítve!

Csodálatos képeket kaptunk Eszter nevű olvasónktól, át is adnánk a szót:

“Sziasztok!

A horvát tengerpartról tartottunk haza tegnap, megálltunk Horvátországban egy benzinkútnál az autópálya mellett. Megáll egy csodaterepjáró mellettünk, na ki száll ki belőle? A királyi pár, Récsöl és a Tiborcz-gyerek, alig hittem a szememnek. Ráhel már nagyon várandós a második babával.
Na de a lényeg: Ráhel tisztába tette a gyereket, majd fogta a szaros pelenkát és az út mellé dobta, miközben 20 méterre ott volt a kuka. Kiabáltam neki, hogy “az apád nem tanította meg neked a viselkedést?” Azt pampogta vissza, hogy nincs kuka.
A veszekedés hatására a bátor Tiborcz-gyerek nyúlként sprintelt a kocsi felé, de még így is sikerült lekapnom. Nagyon fel vagyok háborodva. Engem úgy tanítottak, hogy ha külföldre megyünk, illik vendégként viselkedni, és nem a szaros pelenkát a vendéglátóinknak az útra dobni. Ezért érdemes volt turizmus-vendéglátást tanulni Svájcban!”

És akkor lássuk a csodálatos képeket!

 

olkt.hu/24sata.hr/telegram.hr/net.hr

Kapcsolódó cikkek

Kinevezték a Fidesz egyik ellenségét

O.L.K.T.

Abba kerületrészbe költözik a CEU ahol állítólag a Fidesz szerint hemzsegnek a migránsok!

Rubóczki Tamás

Szíjjártó Péter fegyveres beavatkozással fenyegeti Ukrajnát!

Rubóczki Tamás