Horthy Miklós belovaglásának évfordulóján tartott felvonulást a Mi Hazánk Mozgalom, kitört egy kis balhé az ellentüntetőkkel

Szombat délután Toroczkai László pártja, a szélsőjobboldali a Mi Hazánk Mozgalom fáklyás felvonulást tartott Horthy Miklós budapesti belovaglásának 100. évfordulója alkalmából. Néhány százan vettek részt rajta, a Gellért téren a felvonulást ellentüntetők fogadták, és – derül ki a hvg.hu cikkéből – kitört egy kis balhé, amikor két ellentüntető odament a szélsőjobboldali tüntetőkhöz. Összeszólalkoztak, a találkozónak kiabálás lett a vége, azt, hogy elfajuljon, alighanem a két tábor közé álló rendőrök akadályozták meg.

Az évfordulóra egyébként megemlékezett a fideszes országgyűlési képviselő, Boldog István is, aki azt írta, „Köszönet és hála kormányzó úrnak, hogy a vörös rongyokba öltöztetett Budapestet újra a nemzet fővárosává tette!” Karácsony Gergely főpolgármester eközben elítélte a fáklyás felvonulást. Kifejezett undorral és megvetéssel fogadja, hogy „a Fidesz álellenzéki fiókpártja” erre a napra emlékezik.

https://168ora.hu/itthon/mi-hazank-mozgalom-horthy-miklos-tuntetes-menet-budapest-177394?fbclid=IwAR1UTwFdlRjviegCj1RgbOL0GdgIPC0R30IbA5hl1zNXybPaEy_8Wda8p0I

 

Kapcsolódó cikkek

Az ember elaljasul a NER ölelésében

O.L.K.T.

Orbán! Túl messzire mentél!

O.L.K.T.

Ukrán halottak is kapnak választási értesítőt

O.L.K.T.
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!