Horgászbecsület: Áder János visszadobta Rogán Cecíliát megfontolásra

Kínos incidens zavarta meg a hétvégén megrendezett Inspiráló Nők Díjátadót.

A gálán jelölt Áder Jánost annyira megzavarta Rogán Cecília pikkelyes ruhája, hogy némi közpénz bedobása után kihalászta a kabinetfőnök feleségét.

Ott helyben neki is kezdett volna Cecília pucolásába, ám a biztonsági szolgálat jelezte neki, hogy túl nagy halat fogott ki, Rogánné renoméja ugyanis alaposan megnőtt, miután a rendezvényen brutálisan szétinspirálta a magyar nőket. A köztársasági elnök némi mérlegelés után kénytelen volt visszadobni a kifejlett példányt, bár a mozdulatai kicsit rutintalanok voltak még.

Áder mentségére elismerte, Cecília azon túl, hogy tele volt pikkellyel, úgy tátogott és olyan témákat érintett, mint egy közönséges tőponty, nála pedig ilyenkor előjönnek a reflexek. Viszont azt kérte, a magyar kislányok egészséges fejlődése érdekében fontolják meg, hogy egy sokkal környezetbarátabb és fenntarthatóbb megoldással inspirálják a magyar nőket.

Rogán Antal a gála után elmondta, neki kifejezetten tetszett Cecília öltözéke, hisz otthon mindig csak a nadrágot hordja.

Forrás, a teljes cikk és hasonlóan humoros írások: Hírcsárda/http://hircsarda.hu/2019/03/25/horgaszbecsulet-ader-janos-visszadobta-rogan-ceciliat-megfontolasra/

Kapcsolódó cikkek

Üzenet Orbán Viktornak: Tolvaj kezed vedd el a tudománytól!

O.L.K.T.

“Legalább karácsonykor ne orbánozz!”

O.L.K.T.

Szétszedték a szurkolók Király Gábort – mégsem indul a polgármesteri választásokon

O.L.K.T.