Hoppá: Simicska után lehet, hogy kegyvesztett lett Habony Árpád is!

Lehet kegyvesztett lett Habony Árpád!

Már nem a vitrines tanácsadó számít a Fidesz-kommunikáció első számú stratégájának – írja a Népszava kormányzati forrásokra hivatkozva.

A lap azt írja, Habony Árpádnak egyre kevesebb beleszólása van abba, hogy miként kommunikál a Fidesz és a kormány. Többen ezzel magyarázták azt is, hogy a kormánykommunikáció “döcögött” a szakszervezetek által gyorsan „rabszolgatörvénynek” elkeresztelt túlóratörvény ügyében. A kapkodásra utalva az egyik forrásuk úgy fogalmazott, Látszik, hogy ezt már nem Habony szervezte.

Eredetileg Kósa Lajos volt megbízva a feladattal, de a tüntetések gyorsan átírták a forgatókönyvet és be kellett ugrania Rogán Antal csapatának tüzet oltani. A Népszava egy forrása a Habony és Rogán közti személyi-szakmai vitára vezeti vissza a változást, amiben a kabinetminiszter maradt felül.

Egyébként Habony egy bizalmasának arról beszélt, hogy háttérbe akar húzódni és külföldi üzleti ügyeire akar koncentrálni. Ha ismét szükség lesz rá, akkor majd reaktiválják a pártban.

olkt.hu/nepszava.hu

Kapcsolódó cikkek

Orbán is főkolompos a Borkai-ügyben

O.L.K.T.

Vadai Ágnes durván kiakadt: „legalja mocsoknak” nevezte a Fidesz kampányt

O.L.K.T.

Az Orbán-kormány 343 milliárdot herdált el stadionokra!

Rubóczki Tamás
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!