Hoppá, repült a Hoppál!

Hoppál Péter fideszes országgyűlési képviselőnek a pécsi városházán van irodája, az önkormányzat év végével felmondja azt.

Érthetően, kirakják Hoppált a városházáról.

Ha durván fogalmazunk, kibaszták mint macskát szarni!

A költségvetési és gazdasági bizottság egyik előterjesztése szerint Péterffy Attila független polgármester felmondja Hoppál Péter irodáját, ami a városházán van.

Az előterjesztés szerint tavaly decemberrel kötött az önkormányzat és az országgyűlési hivatal határozatlan idejű szerződést arról, hogy Hoppál Péter fideszes országgyűlési képviselőnek irodát bérelnek a városházán, havi 250 ezer forintért (ebből 230 ezer az irodabérlet, 20 ezer forint pedig a rezsiköltségekre megy).

A dokumentum szerint a szerződésben az is benne van, hogy mind a bérlő, mind pedig a bérbeadó indoklás nélkül felmondhatja az irodát, márpedig úgy, hogy ezt bármely hónap 15. napjáig jelzi a másik félnek, a felmondás pedig az adott hónap utolsó napjával lép életbe. A fideszes országgyűlési képviselő esetében a felmondási határidő december 31. lesz.

Hoppálnak a városháza harmadik emeletén három helyiséget bérelt ki az országgyűlés hivatala, a helyiségek együttesen 84 négyzetméteresek. (Az irodában több értékes festmény lóg a falon, ezeket Hoppálnál helyezte letétbe a Jaus Pannonius Múzeum, az egyik kép biztosítási értéke 30 millió forint).

És hogy miért van szükség?

Az előterjesztés szerint a polgármesteri hivatalt úgy szervezik át, hogy az idegen tulajdonú épületekben elhelyezett hivatali egységeket a városházára hozzák vissza, ott találnak nekik helyet. (A frakcióirodák például így kerülnek át a Perczel Mór utca 2. szám alatti önkormányzati ingatlanba.) 

Forrás: Pécsi STOP

Kapcsolódó cikkek

Nem szigorítják az állatkínzók büntethetőségét

O.L.K.T.

Sötét végzet. Terminátor előzetes

O.L.K.T.

Itt a bizonyíték a hazugságra! Alig jön valaki haza, már a sógoroknál is 100ezren dolgoznak

O.L.K.T.
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!