Hoppá: Mészáros Lőrinc zsebre vághatja a Telenort!

Most nyer értelmet számomra az, hogy miért is kellett a feltöltősöknek névvel, lakcímmel regisztrálni. Azért mert így több mint egy milliós adatbázis lesz a Fidesz zsebébe! Telefonálási és internetezési szokásaik figyelemmel kísérése miatt! A felcsúti polgármester érdekeltségébe tartozó Konzum csoport is vételi ajánlatot tett – tudta meg a 24.hu.

A portfolio.hu is piaci forrásokból úgy értesült, hogy a Konzum csoport vételi (indikatív) ajánlatot tett a Telenor magyarországi operációra. Ez teljesen beleillik abba az üzleti stratégiába, amit a Mészáros Lőrinc érdekeltségébe tartozó vállalatok folytattak az elmúlt időben. A Konzum és az Opus menedzsmentje ugyanis olyan vállalatokat vásárol, amelyek egy-egy adott iparágban erős pozícióval rendelkeznek és nyereségesen működnek – írja a gazdasági portál, amelynek Jászai Gellért, a Konzum elnöke idézte a BÉT honlapján is közzétett befektetői tájékoztatójukat, illetve azt mondta, hogy:

“a tőzsdei csoport egyik kiemelt akvizíciós, illetve fejlesztési területe az informatikai-telekommunikációs szektor. Ebbe a stratégiába a tevékenysége miatt a Telenor is beleilleszkedik.”

Mészárosék ajánlat mögött az is állhat – amiről Lázár János beszélt nemrég –, hogy a kormány régóta szeretne egy állami mobilcéget. Így lehet majd Telenorból TeleNER vagy esetleg Vikifon!

 

(OLKT/24.hu)

Kapcsolódó cikkek

Agyrém: Bakondi György szerint egyre több államból, újabban főképp Iránból, Afganisztánból és Pakisztánból indulnak útnak migránsok Magyarország irányába!

Rubóczki Tamás

Tóth W. Árpád keményen leiskolázta a “Csicskulás évében” Orbán Viktort!

Rubóczki Tamás

Financial Times: Orbán jobban teszi, ha nem keménykedik

O.L.K.T.
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!