Hoppá: A Fidesz betíltaná a Bibliát!

0

Őrület ami most megy a Stop-Soros törvény és az alkotmány módosítás mentén. A legnagyobb jóindulattal  is átgondolatlannak és tisztán propaganda célúnak kell minősíteni az egész módosítást, amit persze most a kormány a “polgári Magyarország”-ot leváltó új politikai termék, a “kereszténydemokrácia” nevében tesz. Millióan elmondták már -köztük egyházi vezetők-, hogy miért is nem követi a mostani kurzus a keresztény értékrendet, minden kijelentésükkel ellentétben. Nyáry Krisztián író, irodalomtörténész most viszont mindenkinél jobban bebizonyította, hogy miért is nettó propaganda az amit a kormány csinál.

“A könyvesboltokban és más alternatív elárusítóhelyeken is nagy példányszámben kapható „Biblia” c. könyvben több helyen is a bevándorlás támogatására buzdító részeket találtam.“

– írja Facebook posztjában, majd ki is emel egy nyilvánvalóan erre utaló részletet:

„Hogyha jövevény tartózkodik nálad, a ti földeteken, ne nyomorgassátok őt. Olyan legyen néktek a jövevény, aki nálatok tartózkodik, mintha közületek való bennszülött volna, és szeressed azt mint magadat, mert jövevények voltatok Égyiptom földén. Én vagyok az Úr, a ti Istenetek.” (3Móz 19:33-34)

Majd a végén nem kevés iróniával szembesíti a döntéshozókat a most meghozott törvénymódosítások teljes képtelenségéről:

“Az egyes adótörvények módosításáról, valamint a bevándorlási különadóról szóló Tv. 250. § (2)/c. pontja értelmében bevándorlást segítő tevékenységnek minősül a bevándorlást pozitív színben feltüntető propaganda tevékenység is, amelyet a törvény 25%-os különadóval rendel sújtani. Kérem a T. Adóhatóság szíves állásfoglalását, hogy a különadó elkerüléséhez elegendő-e a nevezett könyvek kivonása a forgalomból, vagy ki kell-e vonni azokat az egyéb kiadványokat is, amelyek ezen könyvhöz támogatóan viszonyulnak?

Mivel a törvény (2)/a. pontja kitér rá, hogy bevándorlást segítő tevékenységnek minősül a tárgybani „média kampányok, média szemináriumok folytatása, és az abban való részvétel” is, kérem tájékoztassanak, hogy a „Biblia” c. könyvet propagáló kampányok, szemináriumok látogatása esetén a személyi jövedelemadóra is kiterjed-e a 25%-os büntető adó!

Az aláírás pedig: egy adófizető

A kiemelések tőlünk származnak, az eredeti posztot itt találják:Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!