Homonnay Gergely: A Fidesz-KDNP tagjai közönséges gyilkosok!

Az én értelmezésem, akik megszavazták az Alaptörvény módosítását (Fidesz-KdNP parlamenti képviselői), közönséges gyilkosok.

Akik ebben segédkeznek bárhogyan is, bűnrészesek.

Három ember már megfagyott, és még csak október vége van.

Nem igaz ugyanis, amit a Fidesz állít, hogy van elegendő hajléktalanszálló, nem igaz, hogy ezeken a hajléktalanszállókon emberhez méltó körülmények között lehetnek az emberek.

Miközben a legelesettebbeket írtja a Fidesz, családok ezreit lakoltatja ki, megszavazta a Tajgetosz-törvényt, a cigányokat már az általános iskolában másodrendű állampolgároknak tekinti, semmibe veszi a nők jogait, nem tesz semmit a családon belüli erőszak megfékezéséért, és emiatt Magyarországon hetente egy nő, és havonta egy gyerek hal meg, addig a dölyfös nagyurak Habsburg főhercegi birtokokat, Weiss Manfréd egykori Andrássy úti villáját, főúri kastélyokat szereznek meg, és több millárd forintos magángépekkel repkednek.

Mert hagyjuk.

Ha ez szerinted sem oké, háromnegyed négyre gyere ki a Bem térre!

Én ott leszek!

És Te?

 

szerző: Homonnay Gergely

 

olkt.hu
[xyz-ihs snippet=”olkt”]

Kapcsolódó cikkek

Nem igaz, hogy Soros György fenyegeti az országot.

O.L.K.T.

Gyurcsány győzött!

H Miklós

A miniszter koszos körme.

O.L.K.T.
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!