Hol vannak a migránsok?

A New York Times szerint nincs migráns válság Magyarországon.

Milyen bevándorlási válság? – teszi fel a kérdést pénteki címlapján a The New York Times nemzetközi kiadása. A vezető anyagot két képpel illusztrálják, mindkettő Budapesten, a Keleti pályaudvaron készült, az egyik 2015-ben, a másik most.

Számos európai ország vezetői  – főleg a szélsőjobboldaliak – sikerrel próbálják azt az érzetet kelteni, hogy Európa a menedékkérők ostroma alatt áll, miközben a számok egészen mást mutatnak. Emlékeztetnek, hogy Orbán Viktor nemrég arról beszélt, hogy „nem tudtuk magunkat megvédeni a migránsinváziótól”, és börtönnel büntetendő cselekedetté minősíttette, ha valaki a papírok nélkül érkező embereket segítené.

Bővebben itt olvasható cikk

 https://24.hu/kulfold/2018/06/29/a-teli-es-az-ures-keleti-palyaudvar-kerult-a-new-york-times-cimlapjara/Kapcsolódó cikkek

Orbán feltételezett vagyona

O.L.K.T.

Hoppá! Kósa Lajos retteghet!

O.L.K.T.

Most már betelt a pohár – de vegyük sorra, mit öntött bele eddig a Fidesz

O.L.K.T.
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!