Hogyan is lehetne másként beszélni…ezekről…(undorral!)

…méghogy ÉN fogjam vissza magam! Ne beszéljek tiszteletlenül az ország vezetőiről!
Hogyan is lehetne másként beszélni…ezekről…(undorral!)
Egyetlen életünk van…mert még nem bizonyosodott be ennek ellenkezője…. és Mahatma Gandhi megmondta: ha nincs több jövedelmed, mint amennyiből eltartod magad és fizeted a rezsidet, akkor rabszolga vagy! Most nézhetjük, ahogy egy arrogáns elitcsapat kihasználja a magyarok egy részének ostobaságát (nemzethy-keresztény-migránsellenes) és hatalomban tart egy mérhetetlen aljas rablóbandát… évek óta sikítozunk többen is, hogy ez tönkreteszi a magyarok nagy részét: itt most az számít menőnek, aki a legtöbbet lopja, rázza a rongyot milliós ékszerekkel, divatcuccokkal, utazásokkal, dőzsöléssel, kurvázással, drogozással…ehhez az életmódhoz a magyar dolgozók adóforintjait, az elképesztően magas ÁFÁ-t, az EU-s pénzeket használják, és eltulajdonították a lakosság megtakarításait is: akárhová is tették eddig. A már adózott jövedelmünket a bankok is rabolják: az állam által megengedett magas kamatokkal, uzsorával! Vádolom az egész politikusi bagázst, mert nem hajlandóak semmiféle szolidaritásra azokkal, akik éjt nappallá téve dolgoznak…hogy ők uraskodhassanak. Egy szolidárisabb világ reményével vágtunk bele a rendszerváltásba és ez a kis aljas kollégiumi banda maffiózókkal összefogva tönkre tette az álmainkat. Harminc esztendővel ezelőtt azt ígérték nekünk, hogy a Kádár-korszak elmúltával Auszria szintjére jutunk…volt is erre reményünk, mert a bolond magyar elhitte és dolgozott ezért. Akik ezért dolgoztak, most nem kapnak, csak alamizsna-nyugdíjat, az én generációm pedig már nem is élvezhet hosszú, boldog életet, mert a többség meg sem éri a nyugdíjkorhatárt…a jövendő fiataljai meg már egyáltalán nem kapnak majd állami gondoskodást…

PEDIG HA IGAZSÁGOS LENNE A JAVAK ELOSZTÁSA, AKKOR NEM LENNE EGY SZŰK RÉTEG ENNYIRE GAZDAG ÉS NEM LENNE A TÖMEG ENNYIRE LESZEGÉNYEDVE! EZ MOST VILÁGTENDENCIA: EGY SZŰK CSOPORT KIHASZNÁLJA MÁSOK ÉLETÉT…ŐK NEM DOLGOZTAK, NEM IS DOLGOZNAK…ELTARTATJÁK MAGUKAT, BŰNNEK TARTJÁK A SZEGÉNYSÉGET ÉS A BETEGSÉGEKET…MERT ÁLLAMÉRDEKBŐL, TÁRSADALMI ÉRDEKBŐL MINDENKI MÁSNAK DOLGOZNIA KELL, AZ Ő JÓLÉTÜKÉRT! RABSZOLGAKÉNT!

A kilakoltatott családoknak is csak kitartást kívántak a nehézségeikhez! Ez a kormány a magyar történelem eddigi legaljasabb kormánya, maffiózásból, a Nép megtakarításainak (Questor, Takarékszövetkezetek, stb. ) és jövedelmeinek elrablásából, lerablásából, valamint az EU-s számlák hatalmas modernizációra szánt összegeinek szó szerinti ellopásából, elcsalásából tartja fenn magát, urizál és fegyverkezik…saját népe ellen, mert másra nem lenne elegendő a vásárolt fegyverarzenál. Ezeket a tényeket sokan látjuk, de csak kevesekhez ér el a szavunk…és félek, hogy az október 13-án elért ellenzéki sikereket is semmissé teszik majd a megalkuvók.
EZZEL A KORMÁNNYAL NEM LEHET MÁR TÁRGYALNI, EZ A KORMÁNY NÉPELLENES BŰNÖKET KÖVET EL FOLYAMATOSAN…AZ ELVÜK AZ: VAGY MEGSZOKSZ…VAGY MEGSZÖKSZ…DE AZ ORBÁN-DIKTATÚRA FENNTARTÁSA A CÉL! …és akkor megyünk Eurázsiába? Az ázsiai despoták közé? Milyen reményekkel, milyen célozókkal? Tényleg el tudják hitetni a magyarok tömegeivel, hogy nekünk ott majd jobb lesz?
…marad a magyar ugar…ahogyan Tornyai lefestette: a bús magyar sors…???????

Ágnes Kaczúr/facebook

Kapcsolódó cikkek

Pócs János a csillagokat is lehazudja a videóról, amin egy férfit kazánba zárnak és égő papírt dobnak rá!

Rubóczki Tamás

Pokol vagy Mennyország?

O.L.K.T.

Miatta nem mennek nézők a meccsre. Miatta van hogyha nem áll föl este Majd akkor mondd nekem, hogy nem ő a sátán ha belovagolt a migránsok hátán.

O.L.K.T.
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!