HÓCIPŐ HÍREK

Kövér László parlamenti elnök alaposan kiosztotta az Európai Néppártot, Schmidt Mária pedig még szebb feladatot kapott: ő az egész EU-t tette helyre.

Novák Katalin ez alkalommal csak a futottak még kategóriában szerepelt. Rétvári Bence a Parlamentben azzal tette helyre az egészségügyre vonatkozó ellenzéki kérdezőket, hogy Kásler Miklós miniszter urat csak azért támadják, mert hiteles keresztény ember. Kásler Miklós szerint azért védi meg őt Rétvári Bence, mert szintén hiteles keresztény ember.

Több mind 600 ezer támogató aláírást gyűjtött össze eddig a Fidesz az EP-kampányban – mondta Hidvéghi Balázs, a párt kommunikációs igazgatója. A támogatók még több támogatást követelnek Orbán Viktor számára az EU-tól.

Kőhalmi Ferenc a Facebookon azt írja: amikor bűvészműsorával egy kistelepülésen járt, és megkérdezte a közönséget, mi legyen a varázsige a következő mutatványhoz, akkor a gyerekek azt kiabálták, hogy „Soros-terv!” Holott a jó válasz az lett volna: „Migránskaraván!”

Kapcsolódó cikkek

Sztrájkra készül a Tesco!

Rubóczki Tamás

Orbán Viktor: A déli határon a németeket is védjük

O.L.K.T.

A Jobbikos jelölt helyre teszi a hazug migráncsos – sorosos fidelitás agymosodát.

O.L.K.T.
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!