Hivatali vesztegetés gyanúja miatt feljelentette a Jobbik alelnöke Semjén Zsoltot!

0

Remélhetőleg, az ország minden szegletébe eljutott Kósa Lajos és rábízott 1350 milliárd forint híre, azonban nem szabad elfelejtkeznünk a kisebb ügyekről sem. Szilágyi György, a Jobbik országgyűlési képviselője ugyanis hivatali vesztegetés és ennek elfogadása gyanúja miatt feljelentette a Legfőbb Ügyészségen azt a Semjén Zsoltot, aki bár miniszterelnök-helyettes, mégis mindenki úgy ismeri, mint aki 2018-ban képes azzal büszkélkedni, hogy puskájával lelőtt egy állatot.

Persze a „kereszténydemokrata” „politikus” esetében az a kisebbik baj, hogy a perverzióját állatok értelmetlen legyilkolásában éli ki, de a jobbikos képviselő gyanúja szerint azok, akik finanszírozták luxus vadásztúráit, nem pusztán jó szívből tették.

„A Farkas-család – amely offshore paradicsomban adózik – több mint 1,3 milliárd forint közpénzhez jutott hozzá, amely közpénzhez Semjén Zsolt támogatása és barátsága nélkül valószínűleg nem, vagy csak nehezen jutott volna”

– olvasható a feljelentésben. Szilágyi György jelezte Polt Péternek, „tekintettel arra, hogy Semjén Zsolt esetében fennáll vagyonnyilatkozatának valótlansága is”, vagyonnyilatkozattal kapcsolatos eljárás megindítását is kezdeményezte az Országgyűlés Mentelmi Bizottságánál. A kormányváltás után Semjén Zsolt is elszámoltatásnak lesz részese, amihez az egyik büntetés végrehajtási intézet lesz mérvadó – zárta sorait Szilágyi György.

 

(MTI)