Hihetetlen!

Hihetetlen az, hogy számos kormánypártiról bebizonyosodott már, hogy hazudott, lopott és csalt (Pld Smidt Pál, Semján Zsóti, Farkas Flóri, Orbán Viktor, Rogán Tóni)…Ezzel a Soros Györggyel szemben nincs egy normális feljelentés sem.

Tudjuk, hogy Polt Péter legfőbb ügyész a fidesz gazembere….mégsem tud felmutatni Soros Györggyel szemben semmit. Pedig elemi érdeke lenne a Fidesznek, hogy valamicske bizonyítékkal előrukkoljon már a sok sorosozás közepette.

És…nem sikerül.

Mi következik ebből?

Az, hogy azt az embert akit annyira gyűlöl a fidesz, Orbán és a lakájmédiája, nem tudván még meggyanúsítani semmivel…magukról állítanak ki bizonyítványt.

Tehát, ha Soros nem bűnöző, akkor az a bűnöző aki őt vádolja . Mert itt bizony pénzek és hatalmas érdekek…és nem kevesebb mint egy ország hazugságban tartása a tét.

Mert, ha az a nép nem hiszi el egy idő után a rágalmazásokat, hiszen nincs bizonyíték- a hazug állításokat, akkor bizony megfordul…és a vádlóból lesz a vádlott.

Ott tartunk jelenleg, hogy kezd végre ébredezni a bizonyítottan félrevezetett embertömeg.

Meg fogjuk érni az igazság pillanatát…meg fogjuk érni azt, hogy Orbánt és tettestársait elszámoltatjuk és megérdemelt helyükre juttatjuk…a fegyházba, teljes vagyonelkobzással!

Ebben higgyünk! Ez adjon nekünk erőt a további küzdelemhez…és közben higgyünk az igazság győzelmében!

OLKT (Gál György)

Kapcsolódó cikkek

Juhász Zoli – Shepherd

O.L.K.T.

Ha elmerengett volna azon, hogy megvan-e még a 85 évre titkosított Olajszőke Pintér Sándor Wartburgja

O.L.K.T.

Halfarmokat és víztísztítót létesít Magyarország kormánya a világ 25-ik legkorruptabb országában!

Rubóczki Tamás
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!